R7 9700X vs R7 7800X3D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 30797
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 377
  • Etiketler Etiketler
    7800x3d 9700x
Bütçe
60.000 TL

Ben de 2K monitör ve 4070 Super kullanıyorum, gayet memnunum hocam. 6000 MHz CL30 RAM ile kullanıyorum tabii. RAM tercihi de önemli bence 9700X işlemcisinde. Tabii Photoshop ve montaj işlerinde performans nasıl 9700X'te bilemiyorum.

5060 Ti 16 GB ve 5070 arasında kaldıysanız düşünmeden 5070 alın. Frame Generation teknolojileri için temel FPS ne kadar çoksa o kadar iyi gibi diyebilirim.

Photoshop kısmında çok profesyonel olmadığı için farkı hissetmez diye düşünüyorum. Telefondan çektiği amatör fotoğraflar üzerine oynama yapıyor şu anda sadece. 9700X fazlasıyla yetecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Photoshop kısmında çok profesyonel olmadığı için farkı hissetmez diye düşünüyorum. Telefondan çektiği amatör fotoğraflar üzerine oynama yapıyor şu anda sadece. 9700X fazlasıyla yetecektir.

9700X profesyonel kişiler içinde yeterli tekli ve çoklu olarak gayet güçlü.

5060 Ti 16 GB ve 5070 arasında kaldıysanız düşünmeden 5070 alın.
Teşekkürler hocam, ben de öyle düşünmüştüm. Ekran kartı olarak da AMD kısmına pek bulaşmayı düşünmüyoruz çünkü şikayet biraz fazla gibi. Belki ucuz olsun derse 4070 falan seçebilir. Yoksa 5070'ten devam edeceğiz, en sağlıklısı.
9700X profesyonel kişiler içinde yeterli tekli ve çoklu olarak gayet güçlü.

Bence işlemciyi aldıktan sonra 9700X için RAM önerisi konusu da açın. Tam verim almak için uygun RAM kullanmak iyi oluyor. Özellikle de düşük gecikmeli modeller. Kendimden biliyorum şahsen.

Etiketlediğim arkadaşlar bu konuda bilgilidir. @Ayhan Dönmez @LH44 @michaelscofield

O zaman muhakkak sonrasında tekrar konu açayım ben; etkisi oluyorsa rastgele ürün almayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…