• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

R7 98003D & RTX 5080 sistem için 2K 240 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
250-370

suskun01

Becerikli
Merhaba,

R7 9800X3D ve RTX 5080 sistem topluyorum. Amacım 2K Rust oynayıp bazen de yayın yapmak. 2K + 240 Hz özelliklerinde bir monitöre ihtiyacım var.

New York'ta yaşıyorum. Micro Center, Best Buy veya Amazon üzerinden seçebilirsiniz. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam benim amacim Rust oynamak ve guzel bir ekranla oynamak. Ben butceyi o kadar yukari cikarirsam ne elde ederim, yoksa bu linkini ilettigim gibi bir monitorle gidersem ne kaybim olur olmaz? Bana lutfen yardimci olur musunuz? Mesela su anda RTX 4070'li laptop icin harici monitor olarak Dell 27 Gaming Monitor G2724D kullaniyorum ve su ana kadar bir sorun yasamadim. Bu ekran 5080 icin yetersiz olur sanirim?

G2724D kullaniyorum ve suana kadar bir sorun yasamadim. Bu ekran 5080 icin yetersiz olur sanirim?
Yeterli olur, isterseniz 1080p 60 Hz bir monitör bağlayın, yine sorunsuz çalışır. Asıl sorun o kartın OLED bir monitör hak etmesi gibi düşünün. Sonuçta 5080 alıyorsunuz, 2K ortalama bir monitörde o kartın pek de bir anlamı kalmıyor ama OLED bir monitör kullanınca hem oyun zevkiniz 10 kat artıyor hem de 5080'in hakkını vermiş oluyorsunuz. Link atın bakayım dediğiniz monitöre.

MSI

Hocam Reddit'te yorumlara baktim, millet begenmis gibi ama tabi sizin dediginiz daha on planda benim icin.

Ayrica Twitch`te takip ettigim bir yayinci Monitor 1: AOC AGON AG275QZ 270Hz 2560x1440p bunu kullaniyor oynamak istedigim oyunda.

MSI

Hocam Reddit'te yorumlara baktim, millet begenmis gibi ama tabi sizin dediginiz daha on planda benim icin.

Ayrica Twitch`te takip ettigim bir yayinci Monitor 1: AOC AGON AG275QZ 270Hz 2560x1440p bunu kullaniyor oynamak istedigim oyunda.
Pek de iyi bir monitör değil bu MSI olan. Samsung Odyssey G6 VA var mı stoklarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…