R7 9800X3D için anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

Krmm

Üstün
Hiç gerek yok Debug LED olması yeterli.

Q-code = minidump, bana göre.
Salt Q-Code için anakart alınmaz. Zaten Debug LED’ler var. Onlarla da sorun tespit edilebilir.
5-6K verilecek bir özellik değil. Q-Code kadar olmasa da hata tespitinde iyi olan ve ucuz bir şey istiyorsan Speaker Buzzer alabilirsin

Eki Görüntüle 172930
Öncelikle çok teşekkür ederim. O halde Recep hocam, Ayhan hocam, Marix hocam, Berkay hocam; dördünüzden de son bir ricam olacak.

9800X3D için alabileceğim en mantıklı anakart hangisi sizce?
  • MSI ve ASRock olmasın rica ediyorum.
Ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz kart, hiçbir problem yaşamazsın 9800X3D için. ASUS istiyorsan fiyat dahilinde ATX mantıklı olarak bu var. mATX istemiyorum dediğini hatırlıyorum.

Sorunsuz kart, hiçbir problem yaşamazsın 9800X3D için. ASUS istiyorsan fiyat dahilinde ATX mantıklı olarak bu var. mATX istemiyorum dediğini hatırlıyorum.
Çok teşekkür ederim. 1K farkla şunu önerdi diğer forumda birisi. Buna ne diyorsunuz?

ASUS 13 bin Gigabyte 14 bin. Hem de X870 çipset.

X870'in senin için B850'ye kıyasla ek bir faydası olmayacak ama Gigabyte F/P model, o da sorunsuz/stabil bir kart. Kişisel tercih bundan sonrası.

X870 öneririm hocam, bin TL farkla daha iyi VRM soğutması, daha iyi M.2 SSD soğutma blokları, daha çok port ve en önemlisi olarak daha yakışıklı bir anakart elde ediyorsunuz.

Asus Rog x870E-E Gaming Wifi kullanıyorum mükemmel bir anakart, bütçe varsa tavsiye ederim. 27 Binden 25 bine düşmüş itopyada.

X870 öneririm hocam, 1.000 TL farkla daha iyi VRM soğutması, daha iyi M.2 SSD soğutma blokları, daha çok port ve en önemli olarak daha yakışıklı bir anakart elde ediyorsunuz.
Şu benim attığım x870 aorus elite yi mi öneriyorsunuz anlamadım hocam ?

Bu arada VRM soğutması bir tık fazla gibi sanki yine de bilemedim.

bakınız şu şekilde.

Asus Rog x870E-E Gaming Wifi kullanıyorum mükemmel bir anakart, bütçe varsa tavsiye ederim. 27 Binden 25 bine düşmüş itopyada.
Hocam o anakart benim hayalimdi , bütçe yetiyor fakat beni aşırı derecede aşan bir anakart. O anakarttaki hiçbir özelliğe ihtiyacım yok. O yüzden fazladan 10 bin lira vermek mantıklı değil şahsen.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 60
Ben ssd bölmeleri, çok kaliteli soğutucusu, asus kalitesi ve görüntüsü için tercih ettim hocam. Geçen hafta Rog Strix B650A Gaming wifi aldık abime onu da tavsiye ederim, gayet güzel kart. 9800x3D kullanıyor o da kartta 10k civarı fiyatı da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…