Bunun Thermalright olanını kullanıyorum, gayet iyi. Macun taşmasında veya macun yenilemede kolaylık.Yukarıdaki macun + AM5 braket.
![]()
MasterFox AM5 CPU Sabitleme Braketi Yüksek Performanslı Alüminyum Bracket
MasterFox Toptan ve Perakende Bilgisayar ve parçalarını üreten bir üreticidir. Bir bilgisayar için gerekli olan birçok parçayı üretmekteyiz.www.masterfox.com.tr
Kaç derecelik bir değişim olur ?Yukarıdaki macun + AM5 braket.
![]()
MasterFox Toptan ve Perakende Bilgisayar ve parçalarını üreten bir üreticidir. Bir bilgisayar için gerekli olan birçok parçayı üretmekteyiz.www.masterfox.com.tr
Dereceyle alakası yok bunun. İşlemciye macun sürerken ve soğutucu montajları yaparken koruyucu çerçeve sadece. Yararlı bir ürün. Isılara etkisi yok.
Thermal Grizzly kyronaut veya Arctic MX-6 harici kullanma. Tercihim birinci söylediğim.
Bunlar gerekli mi hocam, başka sitede var mı? Elzem ise alırım, almışken tam olsun.Yukarıdaki macun + AM5 braket.
![]()
Bende vardı kaybettim hocam. Yukarıdaki macun yeterli değil mi? Yoksa bu fark yaratır mı?Bunu kullanıyorum:
Noctua sitesinde ömrü 5 yıl ve üzeri diyor.
Bunun Thermalright olanını kullanıyorum, gayet iyi. Macun taşmasında veya macun yenilemede kolaylık.