Bir de aynı sayfa başka bir kategorinin alt sayfasındada var bunlar farklı sayfalar farklı görevler mi anlamadım.
Bir tanesine Advanced, AMD overclocktan girilirken diğer tarafta direk overclock kısmından giriliyor. Aralarında bir farkmı var anlamadım. Direk overclock yazan yerden girip ayarı yapacağım negatife 25 vereceğim.
Son güncelleme.
Undervolt yaptım negatife getirip direk -25 yaptım. Oyun içi sıcaklık 65 dereceye düştü. OCCT programı ile 1.30 dakikalık test yaptım Extreme ayarda mavi ekran veya kapanma olmadı. 9800X3D ile sorun yaşayanlar bu ayarı yapsınlar.
Son güncelleme.
Undervolt yaptım negatife getirip direk -25 yaptım. Oyun içi sıcaklık 65 dereceye düştü. OCCT programı ile 1.30 dakikalık test yaptım Extreme ayarda mavi ekran veya kapanma olmadı. 9800X3D ile sorun yaşayanlar bu ayarı yapsınlar.
Merhaba biraz önce Prime 95 ile testi yaptım 3 dakika falan ama bir mavi ekran falan vermedi 85 derecelerdeydi. Stabile olduğunu veya olmadığını nasıl anlayacağım?
Tamamdır birazdan testi yapacağım. Yardımin için teşekkürler.
Merhaba biraz önce Prime 95 ile testi yaptım 3 dakika falan ama bir mavi ekran falan vermedi 85 derecelerdeydi. Stabile olduğunu veya olmadığını nasıl anlayacağım?