R7 9800X3D ne zaman piyasaya düşer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Daha hizli cikmasini istiyorsan piyasadaki butun 7800X3D'leri alip ikinci elden satabilirsin
Finansörüm siz olacaksanız ben hazır ve nazırım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızmayın ama merak ettim. Bu kadar iyi bir CPU ile ne yapacaksınız? Ryzen 5 7500F bile süper bir işlemci.

Kızmayın ama merak ettim. Bu kadar iyi bir CPU ile ne yapacaksınız? Ryzen 5 7500F bile süper bir işlemci.
Niye kızayim hocam estağfurullah. Şöyle söyleyim, 4K OLED monitör alacağım. Bu monitör 1080P'de 480 Hertz destekliyor. Haliyle rekabetçi oyunlarda +500 FPS lazım bana. Almışken de piyasanın en iyi işlemcisini alayim diyorum. Bir de 5090 ekran kartı kullanacağımdan ötürü onu besleyebilmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoda hem 5090 konusunu hem de 9800X3D konusunu detaylı konuşuyorlar. Özetle 9800X3D'yi hızlıca piyasaya sürüp 7800X3D satmaktansa daha çok kar edecekleri 9800X3D satıp 9000 serisindeki problemi de örtmek istiyorlar dediler. Ekim sonu 9800X3D bekleniyor denildi.

7800x3d işlemciler 12.5k TL olması gerekirken şu an 16-17k'ya satılıyor ne zaman çıkar belli değil.
Şunları ciddiye almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…