Thomas SHELBY
Uzman
CS2 ve Valorant oyunlarında takılma sorunu var. Anakart ve işlemciyi yeni aldım: R7 9800X3D ve ROG B850-E. Eski sistemde böyle sorunlar olmuyordu. Soğudum sistemden resmen.
EXPO 1 profili seçili.
Temiz kurulum yaptım. BIOS güncel.İşlemci ve anakart değişimi sonrası umuyorum format atmışsındır bilgisayara?
MSI MAG G-Sync uyumlu 1ms 180Hz 27 inç. 2K.Monitörünüz ve kullandığınız çözünürlük ayarlarınız nedir?
CS2 ve Valorant oyunlarında takılma sorunu var. Anakart ve işlemciyi yeni aldım: R7 9800X3D ve ROG B850-E. Eski sistemde böyle sorunlar olmuyordu. Soğudum sistemden resmen.
Diğer teknik detaylarda sorun yoksa eğer CS2 için çözünürlük ayarlarınızı değiştirmeyi denediniz mi? Aynı şekilde ben de 2K monitörümde akıcı oynayamıyorum. Aldığım FPS'in hiç önemi yok.
Diğer teknik detaylarda sorun yoksa eğer CS2 için çözünürlük ayarlarınızı değiştirmeyi denediniz mi? Aynı şekilde ben de 2K monitörümde akıcı oynayamıyorum. Aldığım FPS'in hiç önemi yok.
CS2 için örnek veriyorum, 4:3 - 1920x1440 ayarları dener misiniz? Monitör Hz eşitlemeyi de açabilirsiniz. Ben en sağlıklı bu ayarlarda oynuyorum. Diğer gölge, doku, yumuşatma vs. ayarlarda tercihe göre değişiklik yapabilirsiniz.