Bu kit yaklaşık 2 aydır sepetimde duruyurdu. Fiyatı 12.500 civarına kadar çıkmıştı. Bu gece indirime girmiş. RAM arayışına son vermiş bulunmaktayım. Beyaz sistem dizmek isteyenler direkt bu ürünü veya 32'lik versyonunu alabilirler. EXPO ve XMP uyumlu. 16x2 olan versiyonu 4.500 - 5.500 bandına bulunabiliyordu.
22.000 fiyatından internet sitesinden alabildim, mağazadan teslim aldım. Zaten 3-4 aydır 9 yıllık sistemi yenilemeye parça bekleyip topluyordum, ülkenin sağı solu belli olmadığı için daha da beklemek istemedim.
22.000 fiyatından internet sitesinden alabildim, mağazadan teslim aldım. Zaten 3-4 aydır 9 yıllık sistemi yenilemeye parça bekleyip topluyordum, ülkenin sağı solu belli olmadığı için daha da beklemek istemedim.
İyi yapmışsınız. Anakartı almıştım bende 1.5 ay olacak neredeyse yatıyor kutuda.
Lanet işlemciyi bir türlü denk getirip alamadım. 24.500 vermek istemedim. Fırsatçılara para kazandırmak istemedim.
Halen bekliyorum.
İncehesaba 24.300'den stok girilmiş.
Özet geçelim;
İncehesap dün, yani ilk gün 21.700'den stok girdi. Dakikalar içinde tükendi.
Dün İtopya'da 23.000'den stok girdi ve aynı şekilde tükendi.
Dün 22.000'den Nova Bilgisayar'da stok açıldı. Aynı gün içinde Nova bilgisayar saat başı zam yaparak en son 24.000'e kadar çıktı.
Dün günün ilk saatlerin Sinerji'den 24.000'e stoka girdi. Sonra ara ara stok tükendi. En son dün akşam üzeri 24.500 yaptılar.
Şu anda tek stokta olan yer İncehesap. Keşke ilk stoka girdikleri fiyattan satsalar ama bence aşırı pahalı. İtopya'yı bekleyeceğim. Hem 1500 TL daha ucuz hem de vade farksız taksit imkanı var.
Ben İtopya'dan 23.000'e razıyım. Pazartesi'ye kadar bekleyeceğim. Eğer İtopya yeni stok girmezse pazartesi sabahında sipariş geçeceğim İncehesap'tan.
Şu an sipariş vermemin de bir anlamı yok çünkü zaten pazartesi kargolayacaklar. İşlemci dışında her şeyim hazır kutusunda bekliyorlar. Şeytan da dürtmüyor değil İncehesap'tan al diye ama bakalım
Türkiye'de tray sistemine güvenmiyorum. Geçtiğimiz aylarda arkadaşım tray satın aldı. Macun sürülü bir şekilde kolye kutusunda geldi .
Tercih sizin tabii.
İsteyenler 21.000 TL'ye Amazon.com'dan sipariş verebilirler. Gümrükte herhangi bir problem çıkmayacağını ve bütün işlemlerin Amazon tarafından yapılacağını söylediler. Büyük ihtimalle 1.000 TL'ye yakın kısmı iade olur zaten.