R7 9800X3D stok takibi konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11115
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

Amazon her ne kadar yardımcı oluruz falan dese de bizim gümrükte buna çok yüklü bir miktar vergi çıkar. Size yardımcı olan Amazon müşteri hizmetlerinin bundan haberdar olduğunu sanmıyorum.

Ekleme:
Globalde biraz gezdim. Tüm dünyada stokların dakikalar içinde tükendiğini ve AMD'nin stok yetiştirmekte sorun yaşadığını gördüm.
İtopya'ya mail attım. Ne zaman stoka gireceğinin belli olmadığını söylediler. Şu an sadece birkaç mağazalarında var mış.
Önümüzdeki süreçte en az 1 ay ya stok olmayacak ya da çok fahiş fiyatlara çıkacak. O yüzden İncehesap'tan sipariş geçmiş bulunmaktayım.
Funfact veriyorum. Ayrılan son stoku ben aldım sanırım. Çünkü satın aldıktan sonra sayfayı yenilediğimde fiyat bu şekilde oldu:

Son düzenleyen: Moderatör:
32959 TL mi, oha. Hadi 2-3 bin TL koyuyorlardı da bu acayip bir seviye olmuş.

Ben de İtopya'dan vade farksız 3 taksite sipariş geçebilmiştim pahalı mı iade etsem mi diye düşünüyordum da hiç ellememek lazım sanırım.

Düzeltme:

Çoklu alımı önlemek için yapmışlar. Linki arkadaşıma attım fiyat yükselmemişti.

Üzülerek söylüyorum ki ülkemizde bu şekilde işlediğini sanmıyorum. Gümrükte takılıp yüksek bir vergi talep edilme olasılığı çok yüksek. Amazon'un kendi vergi ödeme sistemi 30 euro ve altı işlemlerde geçerli diye biliyorum, diğer Çin alışveriş sitelerinde olduğu gibi.

Anakartta problem çıkarsa iade hakkınız ölmüş. Bu sorun değil mi?

Anakartta problem çıkarsa iade hakkınız ölmüş. Bu sorun değil mi?

Bir problem çıkacağını sanmıyorum. 2 hafta içinde çıksa bile yine iade alacaklarını sanmıyorum.
Her koşulda tüketici hakem heyetine başvurmak zorundayım. Ki eğer dediğiniz gibi bir şey olursa ilk firma ile görüşüp sonra tüketici hakem heyetine giderim.

Yahu sizin de ağzınızdan bal damlıyor maşallah

Ekleme: Sürekli BIOS Update eden birisi olarak ve elektrik kesintisine maruz kalan birisi olarak en az 15 dk çalıştaracak UPS'im var. Yani benden kaynaklı bir sorun olmaz eğer olursa. Çağırmayalım lütfen kötüyü...

5090 çıkıncaya kadar diğer parçaları indirim dönemlerinde alıp kutuda bekletmeyi düşünüyordum da o yüzden sordum.

5090 çıkıncaya kadar diğer parçaları indirim dönemlerinde alıp kutuda bekletmeyi düşünüyordum da o yüzden sordum.

Bence alın. Teslim aldıktan sonra da kutusunda olduğuna dair videoya çekin. Kutuyu açtığınız tarihte de videoya çekin.
Şunu da unutmamak lazım. Bilinen e-ticaret sitelerinin hiçbiri açılmış ürünü iade almıyorlar. Sizi garantiye yönlendiriyorlar. Yani 2 haftalık iade periyodunun da bir önemi kalmıyor. Her türlü tüketici hakem heyetine gitmek zorundasınız. Olur da eğer giderseniz elinizde kanıt olur. Satın aldığınız tarihte kullanmadığınız ve ürünün halihazırda bozuk olarak geldiğine dair elinizde bir video olur.

5090 çıkmasına 2 3 ay civarı bir süre var. Kasım'da da sağlam indirimler gelecek. Bence yavaş yavaş alın parçaları.
Ocak'ta çıkacağına dair bir sızıntı var. Yani çok da bekleyemeyeceksiniz.

Yorumunu sizlere bırakıyorum. Bu fiyattan satın alanlar varsa da hakkım haram olsun.

Cuma akşam İncehesap'tan sipariş vermiştim. Cumartesiyi atladılar, pazartesi bitti halen kargoya vermediler.
Benim gibi kargo bekleyen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…