R7 9800X3D Türkiye'de satışa çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2254
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 737
  • Etiketler Etiketler
    çıktı
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemi toplasak bu işlemci kadar etmiyor. 5700X3D diğerleri kadar fiyatı artmaz umarım.

Soğutucu olsa bile bu işlemciyi stok fanla asla soğutamazsınız selefinden daha çok güç tüketiyor.

Donanım Arşivi videosunda bundan bahsetti. Render testinde daha çok ısınırken oyun testinde daha az ısındığını söyledi. Tasarımla alakalı bir durum olmalı. V-cache üste değil alta yerleşmiş sanırım.

Oyun performansını X3D işlemcilerde tartışmaya bile gerek olmadığından eksi yönlerinden söyledim hocam. Dediğiniz gibi cache tasarımı değiştiği için artık risksiz şekilde daha yüksek frekanslara çıkılabiliyor doğal olarak güç tüketimini de arttırıyor.

Ne hikmetse 5700X3D harici bütün X3D işlemciler hak etmediği fiyatta satılıyor. Sırf 5800 diye 5800X3D ye 13K verenleri görüyorum.

13 kesinikle hakkı değil şu anda bildiğim ovy ve trgaming (Aero bilgisayar) satıyor bir ara ovy 7K ya indirdi fiyatları ah bir denk gelecek.
Edit: Fiyat 15.5k olmuş Temmuz'un ortasında 10k bandında giden fiyat ne hikmetse 15k.

13 kesinikle hakkı değil şu anda bildiğim ovy ve trgaming (Aero bilgisayar) satıyor bir ara ovy 7K ya indirdi fiyatları ah bir denk gelecek.

5700X3D'den aman aman farkı yok hocam indirime düşse de termal sorunlardan dolayı 5700 daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…