R7 9800X3D ve RX 9070 XT sistem 90.000 TL'ye alınır mı?

Hocam sisteminize fanları ekleyince 45, PSU ile 55, 500, ekran kartıyla ise 87.500 ediyor. 2bin TL'ye 9800X3D almak daha mantıkı değil mi? En az 5 yıl değişmeyi düşünmüyorum.

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederim, Red Devil'i zaten aldım. ASRock işlemci yakma vakaları var o yüzden tercih etmek istemiyorum. H9 Flow yerine vision compact+fan daha mantıklı geliyor.
AsRock'un işlemci yakma vakaları derken? Şunun bi' kaynağını atsanız iyi olur.
Ayrıca H9 Flow'un tüm özelleştirmelerle birlikte hava sirkülasyonu daha iyi Vision Compact'tan.
Ek olarak bir sistem daha topladım, siyah ağırlıklı bir sistemdir. H9 Flow'daki fanların boyutunu hatırlamadığım için onları koymadım. Siz araştırıp bakarsınız.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...i-420-argb-acfre00109a-fiyati,1184751493.html Önerdiğim sıvı soğutmaya uygun çok fazla kasa yok lakin H9 Flow'a sığmasıyla birlikte oldukça mantıklı bir tercih oluyor.

Lian li kasalarının beyazı yok yazmamışım. İnce hesap beyazını satmıyor gaming gecesinde onu diyorum.

Hocam ekran kartını zaten aldım. H9 da compact kadar hoşuma gitmiyor.

Şimdiye kadar hiçbir gaming gecesinde Lian Li kasalarından beyaz versiyonları indirime girmedi. Arkadaş da gaming gecesinden alacaksa siyah modeli alacaktır zaten. Onun dışında attığı Tomahawk ve Gaming Wifi'da siyah anakart modelleri.

Gaming gecesinden almak zorunlu mu oldu?
Arkadaşın bahsettiğini söylüyorum. Sen beyaz kasa demişsin ama arkadaşın düşüncesi beyaz değil.

Hocam daha geçen hafta dynamic EVO RGB geldi ondan önceki hafta da gelmişti.

Beyaz kasa ve anakarttan bahsediyorsun mesajında. Bende diyorum ki arkadaş beyaz modellerini almayacak düşündükleri model siyah modeli. Bana hiç beyaz Lian Li satılmıyormuş demişim gibi söylüyorsun geri.

Hocam daha geçen hafta dynamic EVO RGB geldi ondan önceki hafta da gelmişti.
Ben siyah versiyonlarını indirimde gördüm şimdiye kadar eğer beyaz versiyonlarını alacaksan orası ozaman ayrı.

Yok hocam bilginizi tazelemek istedim. Görmemeniz insanlık hali.

Hocam zachs's tech turfun güzel bir videosu vardı bu konuyla ilgili ben bulamadım şu an ama siz de bir bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…