R7 9850X3D için Delid işlemi yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SHERLOCKED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
@Ayhan Dönmez hocam, 24K'lık işlemciye yapılır mı sizce? Garanti bozmaya değer mi? IHS'ten ne kadar nefret ettiğinizi biliyorum.

Delid yerine zımpara deneyebilirsin. Bir de IHS yerine ne kullanacaksın, o detay da önemli. TG Heatspreader vs. takacaksan zaten IHS çıkartıp IHS takmış oluyorsun. Bana o tarzda çok mantıklı gelmiyor. Custom yapmayacaksan çok değmez gibi.

@Ayhan Dönmez hocam, 24K'lık işlemciye yapılır mı sizce? Garanti bozmaya değer mi? Ihs'ten ne kadar nefret ettiğinizi biliyorum.

Zaten optimize bir işlemciye delid riski değmez. Güzel kasa ile soğutucu fazlasıyla yeter o işlemciye. Zaten overclock işinede çok giremiyeceksin X3D olduğundan. Nereden baksan mantıksız duruyor.

Direct die düşünüyordum.

Direct die düşünüyordum.

Merakın ve kısmen tecrüben varsa yapılabilir. @Bandırmalı1965 emekli etmeselerdi kendisi destek olurdu bu hususta. Bandırmalı LN2'ci ama Direct-die ona çok yaramıyor. IHS gidince eksi derecelerde geçmiş olsun. Oraya IHS lazım, Cold Bug vs. bir sürü problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…