Çözüldü R9 270X Intel i5 3550 Sistemde PUBG takılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC için
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 309
  • Etiketler Etiketler
    pubg
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PC için

Başarılı
ASUS R9 270X 2 GB 256 bit
8 GB RAM DDR3 1333 MHz.
Intel i5 3550.
Oyun SSD'ye kurulu acaba niye takılmalar oluyor? Tekrar izlemeyi kapattım biraz azaldı ama bu sefer böyle oyuncu gelince ben ilerleyince takılmalar oluyor FPS değerim 70'in üstünde çözünürlüğüm 1024x768 çözünürlükle alakası olabilir mi?

Çözüm
Böyle gerçek deneyimleri aktaranları seviyorum, RX 6800 de 2K da (üstelik ayarlar Ultra filan değil) 130-150 FPS alıyorum. Yani R9 270X Full HD yüksek FPS? Öyle bir dünya yok!
''Yuksek FPS'' demedi hic kimse ve R9 270X'i ne saniyorsunuz bilmiyorum ama PUBG gibi bir oyunda 1080p Very Low'da gayet 60 ustu verebilecek bir GPU kendisi. Ayrica, konu sahibinin1024x768 cozunurlukte 70 FPS almasi da hic normal degil boyle bir GPU'da, ama gorunuyor ki kimse bunu sorgulamiyor ve gereksiz gereksiz detaylara takiliyor. RX 6800 ile 2K'da 130-150 FPS aliyorsaniz da o sizin sorununuz. Kaldi ki PUBG gibi bir oyunda herhangi bir PC'de ses hiziyla yarisacak FPS'ler almayi bekliyorsaniz da utopik dunyanizdan cikmanizi oneririm.

GTA 5 kaldırır değil mi? Bir de Valorant.
Kaldirir. R9 270X tam GTA 5'lik GPU'ydu zaten ilk ciktiginda da. Valorant'da da akar gider, CPU agirlikli bir oyun zaten kendisi.
1024x768 cozunurlukte niye oynuyorsunuz ki? O GPU en dusuk ayarlarda rahatca 1080p, hadi olmadi 900p'de falan oynatabilecek bir GPU.

Takilma konusunda da DX11E acip, tekrar deneyin. Buna ek olarak doku kalitesi ve cizim uzakligi gibi ayarlari en dusuge cekin.

O GPU ile PUBG oynamaya çalışman hata. Bugün 1080p çözünürlükte en düşük ayarlar ve 80-100 FPS de PUBG oynayayım dersen minimum 1070 gerekli. Kendim de TUF 3060 Ti GDDR6X var, öyleyken 1080p çözünürlükte ortalama 200-250, şehiriçi 150-160 FPS alıyorum. Son 20-25 kişi kala FPS 100-120 arası oluyor. Bahsettiğin kart 1080p için fakat PUBG gibi optimizasyon sıkıntılı bir oyuna maalesef yetersiz gelecektir. 1024 içinde şu an 70 FPS ile alabildiğin en iyi verimi alabiliyorsun. Tavsiye olarak da 8 GB RAM alman performansta bir tık daha iyi olacaktır senin için.

PUBG optimizasyon özürlüsü bir oyun bu sistemle takılmalar olması normal, drop olmadan oynamak için en az 16 GB RAM'iniz olması lazım.

PUBG optimizasyon özürlüsü bir oyun bu sistemle takılmalar olması normal, drop olmadan oynamak için en az 16 GB RAM'iniz olması lazım.

Peki oyun önerebilir misiniz? Anladığım kadarı ile düşük çözünürlükte oynamam hata ama bu benim suçum değil monitörüm eski olduğu için öyle yeni monitör almam gerek.

Peki oyun önerebilir misiniz? Anladığım kadarı ile düşük çözünürlükte oynamam hata ama bu benim suçum değil monitörüm eski olduğu için öyle yeni monitör almam gerek.

Ne türde oyunlar oynuyorsunuz? Mafia Definitive Edition indirebilirsiniz.

Böyle gerçek deneyimleri aktaranları seviyorum, RX 6800 de 2K da (üstelik ayarlar Ultra filan değil) 130-150 FPS alıyorum. Yani R9 270X Full HD yüksek FPS? Öyle bir dünya yok!

Artı -1 Eksi
Ne türde oyunlar oynuyorsunuz? Mafia Definitive Edition indirebilirsiniz.

1080p çözünürlükte oynuyorum kelimesi ne zaman çıktı ve ayarlar en düşükte FPS'im 70 ile 130 arası geziniyor. Ama takılmalar oluyor neyse illa PUBG oynayacağım diye bir şey yok.

''Yuksek FPS'' demedi hic kimse ve R9 270X'i ne saniyorsunuz bilmiyorum ama PUBG gibi bir oyunda 1080p Very Low'da gayet 60 ustu verebilecek bir GPU kendisi. Ayrica, konu sahibinin1024x768 cozunurlukte 70 FPS almasi da hic normal degil boyle bir GPU'da, ama gorunuyor ki kimse bunu sorgulamiyor ve gereksiz gereksiz detaylara takiliyor. RX 6800 ile 2K'da 130-150 FPS aliyorsaniz da o sizin sorununuz. Kaldi ki PUBG gibi bir oyunda herhangi bir PC'de ses hiziyla yarisacak FPS'ler almayi bekliyorsaniz da utopik dunyanizdan cikmanizi oneririm.

Kaldirir. R9 270X tam GTA 5'lik GPU'ydu zaten ilk ciktiginda da. Valorant'da da akar gider, CPU agirlikli bir oyun zaten kendisi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…