R9 280X oyun oynarken driver hatası verip oyunu kapatıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan firatleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 183
  • Etiketler Etiketler
    ekran sorun

firatleo

Çalışkan
1 hafta önce ikinci elden R9 280X almıştım 1 hafta boyunca kullandım gayet iyiydi. Bu aksam oyun oynarken oyunu kapattı driver hata verdi. Sonrasinda ekran bozulmaya başladı yazılımsal bir hata yaptığımı düşünerek bilgisayarı sıfırladım ama tekrardan aynı sorunla karşılaştım. Google, geri dönüşüm, Microsoft Edge gibi uygulamalara tıkladığımız zaman açılmıyor sorun ne olabilir?

1 hafta önce ikinci elden R9 280X almıştım 1 hafta boyunca kullandım gayet iyiydi. Bu aksam oyun oynarken oyunu kapattı driver hata verdi. Sonrasinda ekran bozulmaya başladı yazılımsal bir hata yaptığımı düşünerek bilgisayarı sıfırladım ama tekrardan aynı sorunla karşılaştım. Google, geri dönüşüm, Microsoft Edge gibi uygulamalara tıkladığımız zaman açılmıyor sorun ne olabilir?

Sistem özelliklerim R5 3600 500W PSU ASUS B520M k anakart 16RAM R9 280X

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eski R9 GPU'larda goruntu bozulmalari ve goruntu vermeme gibi seyler cok yaygin bir sorun maalesef. Firinlama gecici olarak cozer diye dusunuyorum ancak emin degilim. Sizdeki GPU sorunu degil de daha cok VRAM tarafli bir sorun gibi.

Oyunlarda da aynisini yapiyor mu?

Sistem özelliklerim R5 3600 500W PSU ASUS B520M k anakart 16RAM R9 280X.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın da dediği gibi o seride kronik sorun bu durum aldığınız kişi muhtemelen fırınlayıp size vermiş 1 hafta kullanınca da aynısı oldu.

O problem ortadan kalktı şu an bu problem ile karşı karşıyayım bu durumdan kurtulmanın bir yolu var mı?

1720548899898.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt