R9 5950X için kule tipi soğutucu önerisi

Utku92 73

Üstün
Makaleler
1
İşlemcim R9 5950X, kasa Cooler Master HAF 700 Evo. Uygun hava soğutma arıyorum, aklımdaki olan Noctua NH-D15S.

Amazon'da uyguna var ama Jumbum satıyor. 1 ürün aldım, onda da pişmanlık yaşadım. Önerileriniz varsa, güçlü, kaslı hava soğutma kasaya sığacak şekilde beklerim.

5950x çok ısınan işlemci Noctua NH-D15S iyi ama pahalı thermaltake phantom spirit 120 se daha uygun olur fiyat açısından.

Bunların fiyatına 360 mm sıvı soğutma alınabiliyor ama yine de sen bilirsin hava soğutma şart diyorsan.

5950x çok ısınan işlemci Noctua NH-D15S iyi ama pahalı thermaltake phantom spirit 120 se daha uygun olur fiyat açısından.
Sağlam bir şey istiyorum. Aslında NH-D15 G2 alacaktım ancak kasaya sığmıyormuş.

Sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum; kötü deneyimlerim oldu.

Thermalright Phantom Spirit 120 dene derim. Vision falan çok güzel modelleri var ve ucuz. Eğer sıvıya geçeceksen Arctic al, gürültülü ama sağlam ve iyi soğutuyor.

Şu sayfaya da bir gözat.

Son düzenleme:
Ryzen 9 5950X ve Thermalright peerless Assassin 140 white kullanıyorum kaliteli bir termal macunla çok iyi de soğutuyor fan sesini kafana takmayacaksan tabii ki.
120 de soğutur ama 140 kadar soğutacağını düşünmüyorum gönül tabii ki Noctua NH-D15s

Peerless assasin 140 öneririm. Ayrıca işlemci IHS'ine 500'den başlayıp 2000'e kadar zımparalamanı öneririm. Sıvı metal iyi bir tercih olacaktır.

5950X deli gibi ısınan bir işlemci. 16 çekirdek boş değil.

Sıvı metal çok kullandım, hatta temizlemesini de biliyorum; ancak çok batırıyor, hem soğutucu batıyor hem de işlemci.

Sağlam bir şey istiyorum. Aslında NH-D15 G2 alacaktım ancak kasaya sığmıyormuş.

Kasanızın marka modeli nedir? Şu anda gameline akvaryum kasaya sığıyor benim cihaz. 1 2 cm kadar boşluk kalması yeterli bu hava soğutmalar büyük olduğu için sarkıyor şu anda benimki sarkık durumda. Üst taraf daha yakın, alt taraf uzak kalıyor.

HAF 700 EVO kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…