İşlemcim R9 5950X, kasa Cooler Master HAF 700 Evo. Uygun hava soğutma arıyorum, aklımdaki olan Noctua NH-D15S.
Amazon'da uyguna var ama Jumbum satıyor. 1 ürün aldım, onda da pişmanlık yaşadım. Önerileriniz varsa, güçlü, kaslı hava soğutma kasaya sığacak şekilde beklerim.
İşlemcim R9 5950X, kasa Cooler Master HAF 700 Evo. Uygun hava soğutma arıyorum, aklımdaki olan Noctua NH-D15S.
Amazon'da uyguna var ama Jumbum satıyor. 1 ürün aldım, onda da pişmanlık yaşadım. Önerileriniz varsa, güçlü, kaslı hava soğutma kasaya sığacak şekilde beklerim.
Thermalright Phantom Spirit 120 dene derim. Vision falan çok güzel modelleri var ve ucuz. Eğer sıvıya geçeceksen Arctic al, gürültülü ama sağlam ve iyi soğutuyor.
Coolers Best CPU Coolers We've Tested (2025): Thermals, Noise Levels, & Value | 26 Coolers Tested December 2, 2025 Last Updated: 2026-01-12 Our CPU cooler comparison includes benchmarks of the best air and liquid coolers (AIOs) for thermal performance and noise levels, spanning best overall...
Ryzen 9 5950X ve Thermalright peerless Assassin 140 white kullanıyorum kaliteli bir termal macunla çok iyi de soğutuyor fan sesini kafana takmayacaksan tabii ki.
120 de soğutur ama 140 kadar soğutacağını düşünmüyorum gönül tabii ki Noctua NH-D15s
Kasanızın marka modeli nedir? Şu anda gameline akvaryum kasaya sığıyor benim cihaz. 1 2 cm kadar boşluk kalması yeterli bu hava soğutmalar büyük olduğu için sarkıyor şu anda benimki sarkık durumda. Üst taraf daha yakın, alt taraf uzak kalıyor.
Kasanızın marka modeli nedir? Şu anda gameline akvaryum kasaya sığıyor benim cihaz. 1 2 cm kadar boşluk kalması yeterli bu hava soğutmalar büyük olduğu için sarkıyor şu anda benimki sarkık durumda. Üst taraf daha yakın, alt taraf uzak kalıyor.