Xoulth

Uzman

Ryzen 9 9950X için sıvı soğutma araştırırken bu ürüne denk geldim. Sizce fiyatına cidden değer bir ürün müdür?

Arctic LF III 360 Pro, LL Galahad II Lite performance 360, LL Galahad II Trinity gibi soğutulara da bakıyorum ancak Arctic için pompa sesi, Lian Li için pompa kalitesi konusunda çok yorum okudum bir türlü karar veremedim.

Bütçem elbette sınırsız değil ama iyi bir soğutucu da almak isterim. Bu işlemciyi veya bu soğutucuları kullanan arkadaşlar da fikir verebilirse sevinirim.

Ryzen 9 9950X için sıvı soğutma araştırırken bu ürüne denk geldim. Sizce fiyatına cidden değer bir ürün müdür?

Arctic LF III 360 Pro, LL Galahad II Lite performance 360, LL Galahad II Trinity gibi soğutulara da bakıyorum ancak Arctic için pompa sesi, Lian Li için pompa kalitesi konusunda çok yorum okudum bir türlü karar veremedim.

Bütçem elbette sınırsız değil ama iyi bir soğutucu da almak isterim. Bu işlemciyi veya bu soğutucuları kullanan arkadaşlar da fikir verebilirse sevinirim.

9950X'in tam yükte 200W üstüne çıktığı düşünülürse gereksiz değil. Ancak fiyata göre Arctic'ya da Lian Li tarafı da tercih edilebilir. Bu iki model yaklaşık yarı yarıya ucuz.

9950X'in tam yükte 200W üstüne çıktığı düşünülürse gereksiz değil. Ancak fiyata göre Arctic'ya da Lian Li tarafı da tercih edilebilir. Bu iki model yaklaşık yarı yarıya ucuz.

LL tarafı için benim bahsettiğim Lite performance olan, izlediğim ve gördüğüm incelemelerde Trinity'e kafa tutuyor hatta geçiyorken daha sessiz ama lian li pompaları için sanki bir kalitesizlik vurgusu var forumlarda. Arctic tarafı ise sesten dolayı çok eleştirilmiş. Nereden tutarsam elimde kalacak gibi hissediyorum.

LL tarafı için benim bahsettiğim Lite performance olan, izlediğim ve gördüğüm incelemelerde Trinity'e kafa tutuyor hatta geçiyorken daha sessiz ama Lian Li pompaları için sanki bir kalitesizlik vurgusu var forumlarda. Arctic tarafı ise sesten dolayı çok eleştirilmiş. Nereden tutarsam elimde kalacak gibi hissediyorum.

Bahsettiğiniz nucleus her ne kadar kıyasladığımız üç model arasında öne çıksa da fiyatı yüksek. Eğer bu durumda ben olsaydım Arctic Liquid Freezer III Pro 360'ı alırdım.

Arctic'in pompa sesi ile ilgili çok şikayet var ama nedense ben %100 Pompa çalıştırmama rağmen sessiz. Birkaç kişi video çek at e-posta ile iade ederken ileteceğim dedi de video çekip attıydım kanıt olsun diye, ben mi şanslıyım yoksa mal mı genel anlamda ses konusunda sıkıntılı çözemedim.