Race Driver: GRID grafik modu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoobSolid26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
Bu modu 2022 ekim ayında yayınlamıştım, 2 yıl sonra güncellemeler ile çok daha güzel bir hale getirdim. Şu an internetteki en iyi GRID grafik modu olabilir. Eğer GRID'e yolunz düşerse bu modu deneyebilirsiniz.

İndirme
Modu buradan indirebilirsiniz.

Özellikler
-Reshade'e gerek yok!
-Bathurst DLC desteği var!
-Hiçbir "Post processing" efektini kaldırmıyor!
-Azaltılmış "Bloom" efekti!
-Daha iyi renkler!

Bonus içerik ile geliyor
-GRID Autosport Okutama
-Gün ortası Yokohama ve Okutama
-Shibuya için NFS Carbon filtresi
-Synthwave San Francisco
-Detroid Silent Hill sürümü

Nasıl yüklenir?
Bu modu yüklemek çok kolay. Dosyayı ZIP'ten dışarı çıkarın. Oyunun dosyası içine girin "tracks" ve "postprocessing" dosyasını mod içindeki ile değiştirin.

Söyleyeceklerim bu kadardı. Şimdiden modu beğendiyseniz söylemeyi unutmayın. İyi günler.

Son düzenleme:
GRID: Autosport'u çok severek oynamıştım. İlk oyunu güzel mi serinin? Bir de Spa-Francorchamps var mı oyunda?

GRID: Autosport'u çok severek oynamıştım. İlk oyunu güzel mi serinin? Bir de Spa-Francorchamps var mı oyunda?

Serinin en iyi oyunu ilk oyundur, Autosport kadar araba ve pist yok, ama efsane bir oyundur. Oyunda Spa bulunuyor, GRID serisinde Spa olmayan oyun var mı bilmiyorum.

Serinin en iyi oyunu ilk oyundur, Autosport kadar araba ve pist yok, ama efsane bir oyundur. Oyunda Spa bulunuyor, GRID serisinde Spa olmayan oyun var mı bilmiyorum.
GRID 2019 ve GRID: Legends. GRID 2019'ı açıp direkt silmemin sebebi Spa olmaması. Oyunda birçok şey eksik, Spa'nın olmaması tak ettirdi. Çok ucuz diye hiç bakmadan almıştım Steam TL ile satarken. Spa-Francorchamps veya Nurburgring Norschleife pistlerinden birisi yoksa o oyun yarış oyunu değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…