Radioactive - The Walking Dead

487

Uzman
Makaleler
2
Eskiden bu tarz editler çok hoşuma giderdi.
10 yıllık editmiş, şimdi bile sarıyor.
Vegas Pro büyüksün vesselam. Spoiler içerir.

Son düzenleme:
Bir ara böyle dönemler vardı, yabancı dizilere editler yapılırdı deli gibi izlerdim, izlediğim animelere de amv yaparlardı...

İfadeler: 487
Bir ara böyle dönemler vardı, yabancı dizilere editler yapılırdı deli gibi izlerdim, izlediğim animelere de amv yaparlardı...

Uzun zamandır takip etmiyorum ama yine de yapılıyordur muhtemelen. Eskisi gibi fazla değil tahminim.

Artık bu kadar uzun video izleyecek kafa da kalmadı ki insanlarda. Yanına Subway Surfers videosu sıkıştırmak gerekiyor ki videonun sonuna gelebilsin.
Anında aşağı kaydırıp 10 saniyelik farklı farklı editlerle beyinler bulanıyor, çağımızın en büyük hastalığı.

Yapılıyordur ama eskisi gibi izleniyor mu bu editler bilmiyorum, og internet dönemleriydi.
Eskisi kadar izlenmiyor. Zurik23M vardı baktım adam salmış kanalı, bir süre sonra insanlar sıkılıyor galiba uğraşmaktan. Hem fazla zaman harcıyorsun hem de emeğinin karşılığını alamıyorsun. Telif bile yiyebilirsin videodan, bazıları Patreon üzerinden destek alıyordu en son. Şimdi durumlar nasıl bilmiyorum. 2017-2020 döneminde ben de uğraşıyordum edit ile, güzel zamanlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…