Assetto Corsa'da beraber oynamak için bir grupla tanıştım ve bana Radmin VPN indirmemi, Assetto'da "yerel ağda gözükür, beraber oynarız" diye indir dediler. Acaba sorun olur mu virüs falan?
Radmin'in kendi sitesinden indirdi iseniz program guvenilir. Ama kullanicilari tanimiyorsaniz kullanin ama hicbir paylasima acik klasor olmasin bilgisayarda. Guvenlik yaziliminiz aktif olsun.
Hocam amacım iyi veya kötü olması değil bahsettiğim gibi beraber Assetto oynamak adına indirdiğim VPN'nin acaba virüslü mü güvenli mi bilgisayarı yavaşlatır mı gibi? Aklımda.
Hocam amacım iyi veya kötü olması değil bahsettiğim gibi beraber assetto oynamak adına indirdiğim VPN'nin acaba virüslü mü güvenli mi bilgisayarı yavaşlatır mı gibi? Aklımda.
Radmin'in kendi sitesinden indirdi iseniz program guvenilir. Ama kullanicilari tanimiyorsaniz kullanin ama hiçbir paylasima acik klasor olmasin bilgisayarda. Guvenlik yaziliminiz aktif olsun.
Kendi sitesine indirdim hocam Windows koruma duvarı açık sadece bilgisayarı yavaşlatır mı ya da virüslü müdür o beni şüphelenirdi genelde VPN indiren birisi değilim.
Sunucudan modları indirecekseniz Radmin VPN'in bant genişliği az olduğu için çok uzun süre bekletir hocam aklınızda olsun. Tailscale'in bant genişliği daha çok yani daha hızlı indirebiliyorsunuz. Bu hız olayı sadece asseto sunucusu için geçerli normal internetini yavaşlatmaz.
Kendi sitesine indirdim hocam Windows koruma duvarı açık sadece bilgisayarı yavaşlatır mı ya da virüslü müdür o beni şüphelenirdi genelde VPN indiren birisi değilim.
Yok hocam iyisini kötüsünü aramıyorum sadece güvenilir mi sorun olur mu?