Rafa Silva, Benfica ile anlaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 399
Evet, bu yüzden ligimize gelenlerin yıldız futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
Kod:
Kenan Karaman hariç
Ligin hilesi kodlanmış oyuncusu olunca koda yazmış ismini, öyle bir oyuncu işte.
Rafa işine gelirsek, o kadar hocayla çalışıp hiçbirinde sorun çıkarmayan Rafa şimdi mi sorun çıkarıyor?
Takımın yetenek bazında açık ara en iyisi olan oyuncusunu böyle küstürmek çok büyük hata. Ekonomik olarak iyi bir hamle olabilir ama çok zorlanacağız kilit açacak adam bulma konusunda. Abraham da gidiyor, Edin Dzeko'nun daha diri hâlini bulup onu da yolluyoruz.
SERDAL VE PARATONER SERGEN EL ELE İSTİFA!

İfadeler: 144
Yok be, yönetim istifa ama Sergen hocam kalsın. Abraham gidince forvette Serdal Adalı oynayacak galiba.

Yok be, yönetim istifa ama Sergen hocam kalsın. Abraham gidince forvette Serdal Adalı oynayacak galiba.
Serdal giderse Sergen'i koruyacak kimse kalmayacak. Ole ve GvB'ye yaptığı eleştirinin altından kalkamaz o paratoner bozuntusu.

El Bilal Touré kanatta daha verimli oluyor, Mustafa Hekimoğlu’na kaldık desene.

Serdal giderse Sergen'i koruyacak kimse kalmayacak. Ole ve GvB'ye yaptığı eleştirinin altından kalkamaz o paratoner bozuntusu.
Beşiktaş taraftarı olarak yaptığımız en büyük hata şu:
Bir teknik direktör geliyor, takımı toplamaya çalışıyor; bu da zaman alıyor. Ama biz bunu anlamayıp istifa çağrısı yapıyoruz, adam gidiyor. Sonra aynı döngü baştan başlıyor.

O zaman Ole ve GvB'yi yemeyecektin. 'Sergen onları yerken sesiniz soluğunuz çıkmıyordu da biz Paratoner Sergen istifa deyince mi çıkmaya başladı?' derler adama.

O zaman Ole ve GvB'yi yemeyecektin. 'Sergen onları yerken sesiniz soluğunuz çıkmıyordu da biz Paratoner Sergen istifa deyince mi çıkmaya başladı?' derler adama.
Sesimin çıkmadığını nereden biliyorsun? En çok da o adamlara üzüldüm. Aynısının Sergen’e olup takımın tekrar altüst olmasını istemediğim için “Sergen gitmesin” diyorum. Yoksa sezon başı Sergen yerine hazır bir teknik direktör varsa, İnönü’ye ilk çıkıp “Sergen istifa” diye bağıran ben olurum.

Böyle konuşan tüm taraftarlar, takımın bu şekilde daha iyi olacağını sanıyor ama olmuyor. Beşiktaş tribünü sabırsızdır, akıl bazen geride kalıyor.

Tribün sabırsızdır, tribün mücadeleye bakar. Kayserispor maçında tribün neden istifa dedi sanıyorsunuz.

Tribün sabırsızdır, tribün mücadeleye bakar. Kayserispor maçında tribün neden istifa dedi sanıyorsunuz.
Sabır etmeden oyun göremeyiz. Xabi’yi koy, onu koy, bunu koy; yok, aklına gelecek en iyisini koy, yine göremezsin. Takımı en baştan kuracak, oyuncularla anlaşacak. Eğer şu sağlıksız akıl düşüncesiyle devam ederseniz olacak şey şu: 6 yıl sonra Beşiktaş şampiyon olamamış, sahada oyun yok. O maçın izleme zevki de diğer maçlara göre aşırı yüksek seviyedeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…