Rafa Silva, Benfica ile anlaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 399
Ben Feda Dönemi'ndeki gibi mücadele edecek takım istiyorum, şampiyonluklar umrumda değil.
O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE!

Ben Feda Dönemi'ndeki gibi mücadele edecek takım istiyorum, şampiyonluklar umrumda değil.
O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE!
Anlayamıyorsunuz galiba; sabretmezsek ne şampiyon olabileceğiz ne de sahada düzgün bir oyun görebileceğiz. Algılarınızı biraz açın artık!

Anlayamıyorsunuz galiba; sabretmezsek ne şampiyon olabileceğiz ne de sahada düzgün bir oyun görebileceğiz. Algılarınızı biraz açın artık!
Sabretmeyi beklediğiniz kişi son şampiyon apoletiyle CL'den 0 çeken adam, sabretmeyi beklediğiniz kişi yıldız yönetmesini beceremeyen adam, sabretmeyi beklediğiniz adam 10 kişi kalsam da o oyunu oynatırım deyip 10 kişi kalan rakibine puan bırakan adam.
Daha sayayım mı? Abraham+Rafa+Demir Ege'den 35 milyon gibi komik para kazanıp Maestro ve Ümit Akdağ gibi sezonluk Anadolu topçularına 20 bile verilmesini mantıklı bulan, kirada olan ama 2-3 sene daha sözleşmesi olan oyuncusunu yerin dibine gömmeye devam eden sizin sabretmeyi beklediğiniz kişi.
Size değil Rafa/Abraham falan, size Tabata bile çok.

O zaman diğerlerine sabır etseydiniz, yani saçma konuşmayalım: Ole Gunnar Solskjær gönderilmeseydi, istifa diye bağırılmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…