Rahat ve ortopedik ayakkabı önerisi

kNecht

Yetkin
Günün 9 saati ayakta çalışıyorum. Omurgayı destekleyecek, ayak ağrılarını olabildiğince azaltan bir ayakkabı arıyorum. Modelleriyle birlikte önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Skechers Arch-Fit serisine bakabilirsiniz.

Sketchers iyidir ama hızlı yıpranır. Ayakkabının yıpranmasını minimuma indirmek için mümkünse bütçen dahilinde ikinci bir ayakkabı alıp bir gün onu, bir gün diğerini giy. Ayakkabı taban kondisyonunu da daha iyi koruyacaktır böylece. Üstelik o kadar ayakta kaldıktan sonra sürekli her gin giyersen tabanın kendine gelmesi için gereken süreyi de ayakkabıya tanımamış olursun.

Skechers Arch-Fit serisine bakabilirsiniz.
Sana ek olarak bir bilgi daha vereyim alırken model numarasına bakarak al. BK veya TK ile başlayan seri alma. Diğerleri de tuzlu ama değecek bana güvenebilirsin içeriden bilgi

Hayırlı olsun şimdiden güzel bir seçim olmuş, Beyazı çok çabuk kir tutmaz mı hocam temizlemesi çok zahmetli oluyor genelde?

Hayırlı olsun şimdiden güzel bir seçim olmuş, beyazı çok çabuk kir tutmaz mı hocam temizlemesi çok zahmetli oluyor genelde?

Teşekkür ederim. Temizlerim hocam sorun değil o. Kapalı renkler sevmiyorum.

İfadeler: Que
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…