Esenlikler. Halihazırda kullandığım yatak yeni olmasına rağmen oldukça kötü. Ciddi uyku problemleri yaşıyorum ve bunun yatak kaynaklı olduğuna karar vermiş bulunuyorum.
Konu hakkında bir bilgim yok. Yeni yay teknolojileri hakkında bilgisine danışabileceğim arkadaşım da yok.
180-200 cm ebatlarında bir yatak almak istiyorum. İri yapılı biriyim. Eğer öneriniz olursa çok sevinirim.
Yerinde denemeden almamanız gereken bir ürün. Ben Divanev'de deneyerek aldım ve Yataş üretimi Hydro Balance kullanıyorum 1-1.5 senedir. Başta biraz daha sert olsa da kullandıkça pamuk gibi oldu yatak. Mağazalardan birine gidip bütün yatakları deneyerek karar vermelisiniz. Bütçe konusunda ne durumdalar bilemiyorum.
Mondi mağazasında hibrit modelini göz at istersen. Ben çok beğendim. Üstünde 5, 6CM kalınlığında visco var. Visco pedi önerecektim ama onların fiyatı neredeyse yatak kadar olmuş.
İşbir'den üstü visko katmanlı paket yay sistemli bir yatak aldım. 1 yıllık kullanım ardından, beklentileri karşıladı. Oldukça rahat hatta... (Reklam değildir)