Rahatça uyumak için ne yapılmalı?

Bir süredir uyuyamıyorum. Geceleri bazen üçte, bazen dörtte, bazen beşte, hatta sabah hava aydınlanınca uyuyabiliyorum. Sonra da birkaç saat uyuyup tekrar uyanıyorum. Uyurken klimayı açtım, kapattım, vantilatör kullandım ama hiçbirinin faydası olmadı.

Artık halüsinasyon görüyorum sanırım. Mesela ders çalışıyorum; gerçi ona da çalışmak denirse... Cevap anahtarına bakıyorum, "E" diyor. "Nasıl E olabilir?" diyorum. Video çözümünü açıyorum, adam soruyu "D" diye çözüyor. Tekrar dönüp cevap anahtarına bakıyorum, gerçekten de cevap D'ymiş. Bunun dışında artık çalıştığımı bile anlayamaz hale geldim. Soruda verilmeyen bilgiler sanki orada yazılıymış gibi okuyorum, yapamayınca video çözmeye bakıyorum ve yani yanlış okuduğumu fark ediyorum.

Bütün odanın sıkı bir şekilde zifiri karanlık olduğundan emin olun, herhangi bir yerden ışık gelmesin. Yatakta rahat bir pozisyon alın ve kendinizi bırakın, maksimum 5 dakika bu süre zarfında herhangi bir şekilde hareket etmediğiniz takdirde sonra uykuya dalacaksınız. Düzgün uyku 00.00 - 07.00 arasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…