Grimoire Weiss 39 Yetkin Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.259 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 705 Yer Burdur 15 Haziran 2025 #1 Anakartım PCIE 4.0 olduğu için daha fazla hat sayısına sahip bir anakarta geçmeye karar verdim. Dolayısıyla daha fazla M2 girişi var. İki tane 1TB SSD anakart üzerinden RAID 0 yapılırsa Windows kurulumu mümkün olur mu?
Anakartım PCIE 4.0 olduğu için daha fazla hat sayısına sahip bir anakarta geçmeye karar verdim. Dolayısıyla daha fazla M2 girişi var. İki tane 1TB SSD anakart üzerinden RAID 0 yapılırsa Windows kurulumu mümkün olur mu?
Çözüm Recep Baltaş 15 Haziran 2025 Grimoire Weiss dedi: Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut.
Grimoire Weiss dedi: Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut.
Recep Baltaş 22 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.250 Makaleler 104 Çözümler 1.605 Beğeniler 46.118 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #2 Tabii ki mümkün. Sadece kurulum esnasında IRST sürücüsü yüklemek gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Grimoire Weiss 39 Yetkin Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.259 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 705 Yer Burdur 15 Haziran 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Tabii ki mümkün. Sadece kurulum esnasında IRST sürücüsü yüklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler abi. Recep Baltaş dedi: Tabii ki mümkün. Sadece kurulum esnasında IRST sürücüsü yüklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam? Son düzenleme: 15 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Tabii ki mümkün. Sadece kurulum esnasında IRST sürücüsü yüklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler abi. Recep Baltaş dedi: Tabii ki mümkün. Sadece kurulum esnasında IRST sürücüsü yüklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam?
Recep Baltaş 22 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.250 Makaleler 104 Çözümler 1.605 Beğeniler 46.118 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #4 Grimoire Weiss dedi: Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut. Artı 0 Eksi Çözüm
Grimoire Weiss dedi: Abi ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut.
KS KS Grimoire Weiss 39 Yetkin Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.259 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 705 Yer Burdur 15 Haziran 2025 #5 Recep Baltaş dedi: AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler abi tekrardan. Cansın . Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: AMD sitesinden indireceksin RAID sürücüsünü. Yonga seti sayfasında mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler abi tekrardan. Cansın .