Elektronik Raijintek Cratos ATX 3.1 1000 W 80+ GOLD PSU | 6.299 TL

Israrla iade ürünü yolluyorlar, almayın. 2 sefer aldık, ikisinde de jelatini yırtılmış, üstü etiketlenmiş iade ürün geldi. İade etmek isteyince de "depoda hepsine böyle yapılıyor, bir daha alsanız yine böyle gelir" diye mesaj attılar pişkin bir şekilde.

2 aydır zaten bu fiyat civarında. Ben indirim göremedim.

850W olanını almıştım sapasağlam gelmişti, herhangi bir yırtık vs de yoktu. Bu da yeni mi başladı?

850W olanını almıştım sapasağlam gelmişti, herhangi bir yırtık vs de yoktu. Bu da yeni mi başladı?
Konu geçen haftanın işte, bir aldık iade geldi, ikinciyi aldık o da iade geldi. Konuyu açtıktan sonra da ikisini aynı anda geri iade ettik, Platimax aldık.

İndirim yok. Normal fiyatı bu zaten.

Son indirim konunuzda da aynı durum var. 3 haftadır aynı fiyatta olan ürüne indirim konusu açmışsınız.

1000W PSU'ya sırf Amazon olsun diye 10k bayılmıştım ya.

Merhaba, ilgili Rajintek ürünü yaz fırsatları kapsamında indirime girmiştir. Akabinde RM750e ürünü için açtığım konuda da Karne Fırsatları kapsamında indirimdedir. Önceki konunun indirimi 5 Temmuz gecesi sona erecektir. Lütfen yargılamadan önce dikkatlice araştıralım, teşekkürler.

Yalandan indirim yapılınca indirim mi oluyor? Böyle şey mi olur? İndirim dediğiniz minimum 500TL olmalı. Ki bu bile az çoğu üründe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…