KS KS Henkai Üstün Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 585 Çözümler 5 Beğeniler 770 Bugün 15:00 #11 Yusuf7878 dedi: Yalandan indirim yapılınca indirim mi oluyor? Böyle şey mi olur? Genişletmek için tıkla... Beyefendi siteminizi bana değil, indirim yapan firmalara yapın.
Yusuf7878 dedi: Yalandan indirim yapılınca indirim mi oluyor? Böyle şey mi olur? Genişletmek için tıkla... Beyefendi siteminizi bana değil, indirim yapan firmalara yapın.
Yusuf7878 Üstün Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.637 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.985 Bugün 15:01 #12 Henkai dedi: Beyefendi siteminizi bana değil, indirim yapan firmalara yapın. Genişletmek için tıkla... Fakat bu sitede, olmayan indirimi paylaşan sizsiniz. Firma yetkilisi burada paylaşsa yine aynı şeyi burada ona söyleyecektik. İndirim konusu açmanızdaki temel sebep sponsorluk falan mı? Son düzenleme: Bugün 15:08
Henkai dedi: Beyefendi siteminizi bana değil, indirim yapan firmalara yapın. Genişletmek için tıkla... Fakat bu sitede, olmayan indirimi paylaşan sizsiniz. Firma yetkilisi burada paylaşsa yine aynı şeyi burada ona söyleyecektik. İndirim konusu açmanızdaki temel sebep sponsorluk falan mı?
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.610 Çözümler 2 Beğeniler 4.832 Yer Kaer Morhen Bugün 15:08 #13 Henkai dedi: Lütfen yargılamadan önce dikkatlice araştıralım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burası anıtkabir. Araştırmanızı öneririm. Yusuf7878 dedi: İndirim konusu açmanızdaki temel sebep sponsorluk falan mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle. Henkai dedi: Merhaba, ilgili Rajintek ürünü yaz fırsatları kapsamında indirime girmiştir. Genişletmek için tıkla... 20 Mayıstan beri aynı fiyatta ürün. İndirim falan yok.
Henkai dedi: Lütfen yargılamadan önce dikkatlice araştıralım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burası anıtkabir. Araştırmanızı öneririm. Yusuf7878 dedi: İndirim konusu açmanızdaki temel sebep sponsorluk falan mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle. Henkai dedi: Merhaba, ilgili Rajintek ürünü yaz fırsatları kapsamında indirime girmiştir. Genişletmek için tıkla... 20 Mayıstan beri aynı fiyatta ürün. İndirim falan yok.