Çözüldü Raijintek PONOS Ultra MS4 için ayrı bir fan kontrolcü mü gerekli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asetilcoa

Uzman
Merhaba Teknobiyotik üzerinden başlıktaki kasayı aldım ama fan ve RGB kontrolcüsü kasa üzerinde yok. Anakartım MSI B850 Gaming harici bir kontrolcü almam gerekiyor mu?

Çözüm
Anakartta ARGB desteği var, kontrolcüye ihtiyacınız yok, yazılım ile kontrol edebilirsiniz.
Anakartta ARGB desteği var, kontrolcüye ihtiyacınız yok, yazılım ile kontrol edebilirsiniz.

Çözüm

Hocam kasa içinde 4 ayrı fan var, bunları birbirine bağlayıp en son kalan dişi kabloyu da anakarta mı bağlamam gerek? RGB'yi değil fanları döndürmek için gerekli olan güç kablolarından bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisini de öyle yapacaksınız, ARGB soketlerini de, fan güç soketlerini de ayrı ayrı birleştirip tek çıkışı anakarta takacaksınız.

LED'ler için 5 fan, güç için 4 fandan fazla tek çıkış kullanmayın, 2 farklı porta bölüştürün.

Bu kasanın içindeki fanlar zaten birbirine bağlanmış şekilde geliyor. Sen sadece 1 adet güç girişi ve 1 adet ARGB girişini bağlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…