Çözüldü Rainbow RGB kasada fan rengi değişir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit Eren

Uzman
Görseldeki kasaya sahibim. Rainbow RGB olduğu için almıştım fakat fanlar hep aynı renk. Rengi değiştirebilir miyim yoksa sadece Rainbow mu bu kasa. Işıkları açmıyorum sadece sıvı soğutmanın ışığını açıyorum yoksa Trendyol PC oluyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-30-23-10-57-912_com.android.chrome-edit.webp
    151,7 KB · Görüntüleme: 69
Hazır devreli olanlar var fakat zaten dahili bir devre kartı yoksa değişmez. Yapmanın bir yolu var ama fazla komplike yapabileceğin en basit şey fan altındaki ledlerin üstüne yarı saydam bir renk katmanı eklemek fakat 12v LED de ne kadar yardımcı olur bilemiyorum.

Hocam yok ya onunla uğraşmam gidip yeni kasa alacağım fakat bu kasayı kaç liraya satabilirim ve nasıl bir kasa almalıyım akvaryum ve ARGB fanlı.

PSU ile mi satacaksın?

Evet hocam sıvı soğutucum var fakat uyumlu olsun diye onu da satacağım. Kasayla sıvı soğutucuyu kaç liraya koysam ilana uygun olur.

Almak istediğim bileşenler de bunlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-31-03-04-46-342_com.android.chrome.webp
    475,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2025-08-31-02-33-11-984_com.akakce.akakce.webp
    497,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2025-08-31-02-36-28-797_com.akakce.akakce.webp
    574,2 KB · Görüntüleme: 54
Evet hocam sıvı soğutucum var fakat uyumlu olsun diye onu da satacağım. Kasayla sıvı soğutucuyu kaç liraya koysam ilana uygun olur.

Almak istediğim bileşenler de bunlar.

PSU ile 2000'e satılan ilanlar var. Sıvı soğutucun yeterliyse ekstra masrafa gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…