uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.343 4 Mart 2024 #1 Klasik Ubisoft, doldurmuş yine hiç kimsenin kullanmacağı kozmetikleri... Sürprizbozan: Battle Pass içeriği Kaynak: https://twitter.com/UBI_Frax
Klasik Ubisoft, doldurmuş yine hiç kimsenin kullanmacağı kozmetikleri... Sürprizbozan: Battle Pass içeriği Kaynak: https://twitter.com/UBI_Frax
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 4 Mart 2024 #2 uintptr dedi: Klasik Ubisoft, doldurmuş yine hiçkimsenin kullanmacağı kozmetikleri... Sürprizbozan: Battlepass içeriği Eki Görüntüle 24397 Genişletmek için tıkla... Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass’leri takmıyorum bile.
uintptr dedi: Klasik Ubisoft, doldurmuş yine hiçkimsenin kullanmacağı kozmetikleri... Sürprizbozan: Battlepass içeriği Eki Görüntüle 24397 Genişletmek için tıkla... Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass’leri takmıyorum bile.
KS KS uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.343 4 Mart 2024 #3 Emile A239 dedi: Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass'leri takmıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Çok kötü, çok. Kaç kere söyledi oyuncular beğenmiyoruz diye ona rağmen değiştirmediler.
Emile A239 dedi: Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass'leri takmıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Çok kötü, çok. Kaç kere söyledi oyuncular beğenmiyoruz diye ona rağmen değiştirmediler.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 4 Mart 2024 #4 uintptr dedi: Çok kötü, çok. Kaç kere söyledi oyuncular beğenmiyoruz diye ona rağmen değiştirmediler. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı dostu değiller işte. Yazık, cidden yazık. Yapın dümdüz işte niye bu kadar ütopikliğe girdiniz ki?
uintptr dedi: Çok kötü, çok. Kaç kere söyledi oyuncular beğenmiyoruz diye ona rağmen değiştirmediler. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı dostu değiller işte. Yazık, cidden yazık. Yapın dümdüz işte niye bu kadar ütopikliğe girdiniz ki?
Ella Freya Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.169 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.290 4 Mart 2024 #5 1050 saatim var, oyuna yatırdığım para "0".
Fisticuffs Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 28 Makaleler 1 Beğeniler 31 4 Mart 2024 #6 Oyunu senelerdir oynuyorum hala bu Battle Pass yollarını anlamıyorum. Random basıyorum artık hangisi tutarsa.
Oyunu senelerdir oynuyorum hala bu Battle Pass yollarını anlamıyorum. Random basıyorum artık hangisi tutarsa.
BeTas Yetkin Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 253 Çözümler 2 Beğeniler 133 4 Mart 2024 #7 Hala şu yolları anlayamıyorum nerede olduğumu bile bilmiyorum rastgele gidiyorum.
3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 4 Mart 2024 #8 Fisticuffs dedi: Oyunu senelerdir oynuyorum hala bu Battle Pass yollarını anlamıyorum. Random basıyorum artık hangisi tutarsa. Genişletmek için tıkla... BeTas dedi: Hala şu yolları anlayamıyorum nerede olduğumu bile bilmiyorum rastgele gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tek ben böyleyim sanıyordum .
Fisticuffs dedi: Oyunu senelerdir oynuyorum hala bu Battle Pass yollarını anlamıyorum. Random basıyorum artık hangisi tutarsa. Genişletmek için tıkla... BeTas dedi: Hala şu yolları anlayamıyorum nerede olduğumu bile bilmiyorum rastgele gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tek ben böyleyim sanıyordum .
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 4 Mart 2024 #9 Emile A239 dedi: Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass’leri takmıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Kızma birader oynuyoruz sanki. Koy dümdüz çizgi millet alsın işte. Niye böyle bir şey yapmışlar acaba?
Emile A239 dedi: Bu arada şu yolu kim tasarladıysa ben onun… Gerçekten o nasıl yoldur ya? Ben şahsen Battle Pass’leri takmıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Kızma birader oynuyoruz sanki. Koy dümdüz çizgi millet alsın işte. Niye böyle bir şey yapmışlar acaba?
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 4 Mart 2024 #10 Essex dedi: Kızma birader oynuyoruz sanki. Koy dümdüz çizgi millet alsın işte. Niye böyle bir şey yapmışlar acaba? Genişletmek için tıkla... Harbiden he. Atraksiyon işte, Ubisoft başka iş bulamamış gidip işsiz gibi bunu tasarlamış.
Essex dedi: Kızma birader oynuyoruz sanki. Koy dümdüz çizgi millet alsın işte. Niye böyle bir şey yapmışlar acaba? Genişletmek için tıkla... Harbiden he. Atraksiyon işte, Ubisoft başka iş bulamamış gidip işsiz gibi bunu tasarlamış.