Rainbow Six: Siege Hile Durumu Nasıl?

alp15eren

Yetkin
Makaleler
1
Oyunu yıllar önce oynuyordum. 2 bin civarı saatim mevcut. Rainbow Six: Siege X duyurusundan sonra bir yükleyip bakayım dedim. 3 tane hızlı maça girdim. 3 maçta da chat'te hile var diyenler mevcuttu. Açıkcası yalan söylemeyeceğim 1-2 kişiden triggerbot diye şüphelendim ama emin değilim.

Kısacası sorum şu: Oyunun hile durumu nasıl? CS2 gibi ise hiç başlamadan kaldırayım oyunu.

Her ne kadar oyundayken Ubisoft size sag ustte zibilyon tane sozde hileden banlanan kisilerin bildirimlerini gosterip sovunu yapsa da, ozellikle cross-play kapali oynuyorsaniz ve rank daha acmadiysaniz falan, hile konusu bayagi kotu. Cogunlugu genelde wallhack oluyor, triggerbot ile ugrasani ilk sizden gordum.

Cross-play acik halde, konsol oyuncusu iceren lobilere girdigimde ise hilelerde azalma fark etmistim bayagi.

Konu yanlış başlıkla açılmış. Hile durumu değil, temiz oyuncu durumu olması gerekli. Temiz oyuncu bulmak samanlıkta iğne aramakla aynı şey. Oyuncu koltuğun yoksa hiç girme.

Cidden bu kadar hile geliyor mu? Benim oynadığım zamanlarda iyi engelliyorlardı. Raporladığım adam ban yiyordu.

Hile akıyor hocam özellikle R6 turnuva zamanları adamlar turnuva şerefine %50 varan indirimler bile yapıyorlar

2 senedir oynamıyorum hiç hile yoktu ranked da cidden arttı mı bu kadar PC alacağım yeni.

2 senedir oynamıyorum hiç hile yoktu ranked da cidden arttı mı bu kadar PC alacağım yeni.
Ranked çok uzun zamandır girmiyorum. Bazı arkadaşlar plat ve üstünde ciddi bir şekilde hile olduğunu söylüyor.

Ben bu durumu hızlı karşılaşmada yaşadım. Çoğu kişi maçı terkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…