İnceleme Rainbow Six: Siege; Neden tüm 5V5 rekabetçi FPS'lerin en iyisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Caveira alıp tüm raunt boyunca bordo bereli gibi sağda solda pıt, pıt, pıt yürüyüp arkalayanların bilgisayarı mavi ekran verir umarım.

2K saatim var ama hala bu ucubelere ölüyorum ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rankım Global olmasa ve kasalara deli gibi para yatırma alışkanlığımı bırakabilsem bi bu kadar daha oynarım.

En az 2k saatim de Valorant’ta var. Benim gözümde güncel en iyi FPS oyunu Counter Strike’dır. Ancak 2. sıra için tartışabiliriz. İşte o zaman oyumu R6’dan yana kullanabilirim.

Bana göre sadece en iyi 5V5 rekabetçi FPS değil, gelmiş geçmiş en iyi live-service oyundur R6S. Konuda oyun P2W diyenleri görüyorum, o arkadaşları oyunu oynamaya davet ediyorum. Oyunda karakter satın alma var diye oyun P2W olmuyor. Ki oyunu oynayarak bütün karakterleri açabiliyorsunuz (ben öyle yaptım). Oyunda tüm karakterleri açmış olmama rağmen hala 1K'lık karakterlerle oynadığım oluyor. Yani oyunda 1K'lık karakterler rezil, güçsüz, 25K'lık karakterler çok güçlü, yenilmez gibi bir durum yok. Her karakter kendi alanında güçlü oluyor. Mesela 1K'lık Mute 15-25K'lık çoğu karakteri engelleyebiliyor oyunda. Reinforce açan bütün karakterleri engelliyor mesela fiyatından bağımsız. Peki bu karakteri engelleyebilen biri var mı? Tabii ki var, 1K'lık karakterler içerisinde de var. Mesela thatcher özelliği ile Mute'un cihazlarını bir süre devre dışı bırakabiliyor. Oyunda bu tür dengelemeler var her karakteri engelleyen bir karakter var fiyatından bağımsız. Yani her karakterin kendine has bir özelliği var sırf 1K'lık diye özelliği çöp sanmayın.

Şükür, Pay 2 Time ne demek bilen biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…