Türk operatör dışında hepsi tuttu.Hocam, kaç tane buna benzer konu açtın bilmiyorum ama kaçı tutu acaba? Merak ettim.
Ubisoft her ne kadar Türk oyuncuları önemsemese de R6'da önemsiyor, garip doğrusu.
R6'nın 2023 sunucu verilerine göre Türkiye günde 2000 bin oyuncuya ulaşıyor.Ubisoft her ne kadar Türk oyuncuları önemsemese de R6'da önemsiyor, garip doğrusu.
Sana daha komik bir şey söyleyeyim mi? R6'nın Türkçe çevirisi apaçık bir şekilde çeviri uygulaması ile yapılmış. Yani yerelleştirme yok operatör diyaloglarında. Bazen alıştırma alanında arkada konuşan Sam Fisher'ın çok mermi harcayınca söylediği İngilizce diyaloğu böyleyken: "That's a lot of shells.", Türkçe hali ise böyle yazıyor: "Çok fazla kabuk var." fakat yerelleştirme olsaydı şöyle demesi gerekirdi: "Yer kovan kaynıyor." ya da "Bayağı mermi harcadın." olmalıydı.Anlıyorum da Ubisoft yıllardır Türkiye pazarından ekmek yiyor. Ona rağmen Far Cry ve Assasin's Creed serilerinin hiçbirine Türkçe dil desteği getirmemişti. Şaşırdım o yüzden.