balerion Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 185 Beğeniler 43 20 Haziran 2025 #1 Ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bayağı önceden almıştım herhalde 4 yıl önce falan şimdi de CS'deki gibi seçkin muhabbetini getirdiler ben şimdi önceden aldığım için seçkin oyuncu muyum yoksa normal ücretsiz olanlar gibi bir oyuncu muyum?
Ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bayağı önceden almıştım herhalde 4 yıl önce falan şimdi de CS'deki gibi seçkin muhabbetini getirdiler ben şimdi önceden aldığım için seçkin oyuncu muyum yoksa normal ücretsiz olanlar gibi bir oyuncu muyum?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 20 Haziran 2025 #2 Seçkin oyunu almış kişiler oluyor. Seçkinsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS balerion Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 185 Beğeniler 43 20 Haziran 2025 #3 DogancanYr dedi: Seçkin oyunu almış kişiler oluyor. Seçkinsin. Genişletmek için tıkla... oh iyi bari o kadar saatimiz var Artı 0 Eksi
DogancanYr dedi: Seçkin oyunu almış kişiler oluyor. Seçkinsin. Genişletmek için tıkla... oh iyi bari o kadar saatimiz var