Nelson Van Alden

Başarılı
Her şeyi doğru yaptım ama olmuyor.

Date="Sunday":"Pazar","Monday":"Pazartesi","Tuesday":"Salı","Wednesday":"Çarşamba","Thursday":"Perşembe","Friday":"Cuma","Saturday":"Cumartesi","January":"Ocak","February":"Şubat","March":"Mart","April":"Nisan","May":"Mayıs","June":"Haziran","July":"Temmuz","August":"Ağustos","September":"Eylül","October":"Ekim","November":"Kasım","December":"Aralık"

Baya vakit geçmiş aradan çözebildin mi bilmiyorum ama ben gene de yazayım belki başkasına yardım etmiş olurum. Muhtemelen çevirmek istediğin yere yani doğru yere yazmadığından olmuyor. Date şeklinde değişiyor mu emin değilim (eminim denedim bende değişmiyor) ama format locale ve subsitute yolu ile değiştirebildim.

FormatLocale kullanarak türkçeye dönmesi lazım. Denemediysen denemeni tavsiye ediyorum.
Kod:
FormatLocale=tr-TR

Değiştirmek bölüme gelip .ini dosyasına gidiyorsun.
1729813106984.webp

Burada doğru yerlere kodu eklersen olacaktır.
1729813280225.webp

Not: Eğer eksik eklersen bu şekilde bozuk oluyor.
1729813403770.webp

subsitute eklemek de yukarıdakiyle tamamen aynı doğru yeri bulup oraya yazmalısın.

FormatLocale denedin ve olmuyorsa bunu da deneyebilirsin bu şekilde denedim gene Türkçeye döndü.
Kod:
Substitute="Sunday":"Pazar","Monday":"Pazartesi","Tuesday":"Salı","Wednesday":"Çarşamba","Thursday":"Perşembe","Friday":"Cuma","Saturday":"Cumartesi","January":"Ocak","February":"Şubat","March":"Mart","April":"Nisan","May":"Mayıs","June":"Haziran","July":"Temmuz","August":"Ağustos","September":"Eylül","October":"Ekim","November":"Kasım","December":"Aralık"