Rally oyunu olarak ne alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
  • Etiketler Etiketler
    alınmalı

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
WRC genel olarak beğenilmeyen bir oyun; ondan çok daha önce çıkmış Dirt Rally oyunları bile genelde çok daha iyi değerlendirmeler alıyor. RBR çok eski olmasına rağmen rally oyunlarının hâlen en iyisi olduğu söyleniyor. Yakın zamanda Assetto Corsa Rally çıktı. O da çok seviliyor ancak erken erişimde ve performans sorunları olduğu söyleniyor. Açıkçası kararsız kaldım. 1–2 ay içerisinde büyük ihtimalle direksiyon seti alacağım. Varmış gibi yazabilirsiniz. Bu arada güncel olarak Dirt Rally 2.0 oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dirt 4 en iyisiydi ama artık satılmıyor. İyi ki zamanında almışım. Bulunmaz nimet.

Yakın zamanda Assetto Corsa Rally çıktı. O da çok seviliyor ancak erken erişimde ve performans sorunları olduğu söyleniyor. Açıkçası kararsız kaldım.
Alın, ileride alması daha zor olacaktır, ayrıca Assetto serileri eski bir seri her türlü stabil olur ileride. Ekip tecrübeli sonuçta ilk oyunları da değil.

Bakarım. Dirt 4 güzel gözüküyor ama Rally 2.0'ı geçeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Dirt Rally 2.0 hala en çok üstün olanı, ama tam bir disk optimizasyon özürlüsü oyun. 100 GB ayıramıyorum yani, çok fazla.
Richard Burns Rally oyunu var bir de, bu da baya eski ve topluluğu aktif olan bir ralli oyunu. Hiç denemedim yalan olmasın.

100 GB? O kadar yer kaplamıyor diye biliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…