Çözüldü RAM BIOS'ta görünüyor fakat tanınmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tecnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 668
  • Etiketler Etiketler
    ram
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tecnx

Becerikli

Resimde de görüldüğü üzere RAM'lerimden ikisi de görünüyor fakat üstteki birini tanımıyor aynı zamanda RGB uygulaması ASUS Armoury Crate'den yalnızca birinin rengini değişebiliyorum. Eski RAM'lerimi taktığımda burada marka ve modelini görürken bu 2*16 GB XPG RAM'lerden birini tanımıyor daha düne kadar bu sorun yoktu.

Çözüm
4 Temmuz'da Vatan PC'ye bıraktığım RAM'leri 23 Temmuz'da geri aldım. Birebir değişimi oldu 0 ürünle. XPG RAM'lerinin garanti servisi vektron elektronik bakıyormuş. Size de çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.

SPD bilgileri RAM'lerde stick yani çubuk başına ayrı ayrı yazılıyor. Bu SPD verilerinin içinde de ayrı ayrı data içeren bölümler var. EXPO bilgilerini (timing, voltaj, üretici bilgileri ) içeren) bölüm sizde muhtemelen gitmiş.
Gamernexus bununla alakalı yeni video atmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Temmuz'da Vatan PC'ye bıraktığım RAM'leri 23 Temmuz'da geri aldım. Birebir değişimi oldu 0 ürünle. XPG RAM'lerinin garanti servisi vektron elektronik bakıyormuş. Size de çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…