KS KS F Friedhelm Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 115 Beğeniler 1 Bugün 18:49 #81 Yaptım hocam, curveyide bir zararı olmazsa -15 yaptım gene ne olur ne olmaz. Derseniz 20 yapayım tekrar. Dosya Ekleri image.webp 3,2 MB · Görüntüleme: 6
Yaptım hocam, curveyide bir zararı olmazsa -15 yaptım gene ne olur ne olmaz. Derseniz 20 yapayım tekrar.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.900 Makaleler 1 Çözümler 73 Beğeniler 14.109 Bugün 18:55 #82 Friedhelm dedi: Yaptım hocam, curveyide bir zararı olmazsa -15 yaptım gene ne olur ne olmaz. Derseniz 20 yapayım tekrar. Genişletmek için tıkla... -20 kullanmanda fayda var, -15 sıcak çalışabilir. Scaler 6x vs. yaptın, her şeye rağmen hata verirse -15 denersin ama kaynağın bu olup olmadığı da meçhul dediğim gibi. Testleri geçip de hata veren çok nadir gördüm.
Friedhelm dedi: Yaptım hocam, curveyide bir zararı olmazsa -15 yaptım gene ne olur ne olmaz. Derseniz 20 yapayım tekrar. Genişletmek için tıkla... -20 kullanmanda fayda var, -15 sıcak çalışabilir. Scaler 6x vs. yaptın, her şeye rağmen hata verirse -15 denersin ama kaynağın bu olup olmadığı da meçhul dediğim gibi. Testleri geçip de hata veren çok nadir gördüm.