RAM fiyatları yükseldi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topcu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 578
  • Etiketler Etiketler
    ram

Topcu 92

Bilgin
Geçenlerde Mesut Çevik, bellek fiyatlarına zam gelecek diyordu. Birkaç gündür bakıyorum, fiyatlar cidden artmış gibi. Kasım indirimlerini bekliyordum almak için. Belki de kasım ayına az kaldığı için ürünlerin fiyatlarını yükseltiyorlar ve kasım ayında düşüreceklerdir.

Yanlış anlamadıysam SSD ve RAM'ler galiba ilk firmalara sonra son kullanıcıya ulaşacak.

Evet, RAM ve SSD fiyatları bayağı arttı son zamanlarda.
9100 pro 2 tb almayı planlıyordum hocam. 11 bin civarına fiyatı Amazon'da. Fırsat bekliyordum ama alsam mı acaba henüz fiyatı artmamışken?

AI yüzünden RAM ve SSD fiyatları artıyor. Alabiliyorsanız erkenden almanızı öneririm.

9100 pro 2 tb almayı planlıyordum hocam. 11 bin civarına fiyatı Amazon'da. Fırsat bekliyordum ama alsam mı acaba henüz fiyatı artmamışken?
Soğutabilirim diyorsanız alabilirsiniz.

Gen5 SSD'leri soğutmak için kule gibi veya fanlı soğutucu lazım.

Anakartların pasif soğutucuları tutamıyor genel olarak.
(Üst seviye bir modele sahip değilseniz.)

Buna artmak denmez, uçmak denir.

Kasım indirimlerinden de çok bir şey beklemeyin, geçen yıllarda ne olduğunu gördük. Fiyatları arttırıp indirim var mış gibi düşürdüler.
3-5 güzel indirim olur o kadar.

Hiçbir şey yerinde durmuyor ki bir senede kaç kez zam yapıyorlarsa artık.

Bayağı yükseldi. Geçen Temmuz'un sonu 2x32 GB 6400MHz CL32 RAM'i 7500'e aldım. Şimdi bir baktım 5-6'ya 32 GB RAM'ler satılıyor.

Mayıs'ta 1550 TL fiyatına Kingston 1x16 GB 5600 MHz CL36 almıştım. Şimdi 2000 liradan aşağısına göremiyorum.

Bende bir süredir ram almayı düşünüyordum geçenlerde almaya karar verdim ve araştırma yaptım. Bırakın gün gün zam gelmeyi fiyatlar artık gün içinde borsa gibi oynuyor. Bir ram beğendim sayfadan çıkıp 5dk sonra girdiğimde 500TL zam gelmişti. Yavaş yavaş yükseltiyorlar fiyatları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…