RAM fiyatları yükseldi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topcu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 578
  • Etiketler Etiketler
    ram
Net bir yükselişte. Zamanında aradan çıkardığım için şanslıyım.
Exceria PRO 1TB 2700 tuttu. Konudan biraz alakasız olsa da Adata D30 2x8gb modülleri ikinci elden 750₺ gibi kelepir bir fiyata yakaladım. Şu an Exceria PRO fiyatlarında bakınca anksiyetem azıyor.

Net şekilde yükseldi fiyatlar. Öyle artma eğiliminde felan değil, direkt arttı yani. Bu fiyat farkının arasında sadece 1 ay var.

@Ayhan Dönmez şu beyaz XPG modeli Hynix Die-A varyasyonu mu?

CL32 çünkü RAM. Bende merak ettim. CL 30 olsa Hynix Die-A denir ama gecikme değerinden dolayı, kafa karıştırabilir netleştirmek lazım.

Son düzenleme:
@Ayhan Dönmez şu beyaz XPG modeli Hynix Die-A varyasyonu mu?

CL32 çünkü RAM. Bende merak ettim. CL 30 olsa Hynix Die-A denir ama gecikme değerinden dolayı, kafa karıştırabilir netleştirmek lazım.
O fiyata gayet iyi, alınır. Zaten zam geleceği çoktan belliydi. Amazon yanlış belirtmiş, 6400 CL32 versiyon o kit. @Eagles

Daha şunun şurasında 1 hafta önce ramlerle ilgili konuşurken, teklisi 3K'idi şu an düz hesap iki tane aldık desek arada 2K fark var ve sadece 1 hafta öncesi gerçekten şaka gibi.

@shruux Bu iyi fiyatta, tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…