RAM sınırı 3 GB'a düşürüldükten sonra 4'e çıkmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetygel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
  • Etiketler Etiketler
    ram

ahmetygel

Üyecik
Evet yeni bir Turbox vakası... Normalde 8 GB RAM var ama 4 GB kullanilabilir diyordu. Bende siniri yanlişlikla 4095 yaptim. PC yeniden başlatilinca 4 GB kullanilabilir RAM 3'e düştü... Gittikçe batıyorum.

S.O.S

Tekrardan 4 olmuyor 5GB donanima ayrildi diyor. RAM kullanim sinirini 4096 yapinca kaydet diyorum. Tekrar donduğumde limit 1, 2, 0 gibi abuk subuk rakamlara dönmüş oluyor. Ama 4095 yapınca kaydediyor. Kafayi yiyeceğim.

H55 Turbox anakart (devamı doldurulmamış üretici tarafından sormayın )

Hiçbir veri girmeyin oraya. Zaten oradaki ayar kullanılabilir bellek sorunu varsa bunu çözmez. Sorun genelde fizikseldir, yazılımsal değil. Yazılımsal olduğu durumda dahili GPU vardır ki sizde yok.

Şimdi tekrardan 4 olmuyor, 3'te kaldı bu. 2 yapsam 2'de mi kalacaktı amaaan kimin bilgisayara ihtiyaci varki iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yeni bir Turbox vakası... Normalde 8 GB RAM var ama 4 GB kullanilabilir diyordu. Bende siniri yanlişlikla 4095 yaptim. PC yeniden başlatilinca 4 GB kullanilabilir RAM 3'e düştü... Gittikçe batıyorum.

S.O.S

Tekrardan 4 olmuyor 5GB donanima ayrildi diyor. RAM kullanim sinirini 4096 yapinca kaydet diyorum. Tekrar donduğumde limit 1, 2, 0 gibi abuk subuk rakamlara dönmüş oluyor. Ama 4095 yapınca kaydediyor. Kafayi yiyeceğim.

H55 Turbox anakart (devamı doldurulmamış üretici tarafından sormayın )

1 tane belleği çıkartıp. Bilgisayarı açıp sonra tekrar kapatıp belleği takıp dener misiniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt