• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Ramazan davulcusu kalkmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B

Kalkmalı mı?

• Kalksın, gereksiz.

Oy: 104 63,4%
  • Kalkmasın, kültür/gelenek.

Oy: 60 36,6%

• Oy verenlerin toplamı
    164
Müslüman olum
Müslüman olunca ne oluyor? "Gavurlaşmak" ne ya? Tabelaların İngilizce olmasıyla konunun alaka 0. Türk olmak istiyorsan Türk geleneğini yaşatırsın. İslam geleneğini değil.

Kendi konum gibi her yoruma özenle okudum beğendim güzel insanlar yorumlarınız için çok sağ olun yorumlarınızı çok seviyorum. Konuya gelecek olursak bence de artık her şey teknoloji çağına geçti telefondan alarm kurar ya da Ramazan uygulaması yükler gece sahura o uyandırır artık teknoloji her şeyi kolaylaştırdı pratik yaptı. Konu sahibi arkadaşım sayılır bu güzel konuyu açtığı için cansın kardeşim güzel bir konu!

Kesinlikle kalkmalı. Buradaki davulcu bir de belli noktalarda durup bütün gücüyle vuruyor. Kulağımın dibinde hem de. Ramazan ayı boyunca her gün sövüyorum.

Sizin mantıkla o zaman İstiklal Marşı da kalkmalı çünkü sabahın köründe okullarda bağıra bağıra söyleniyor ve hoparlöre veriliyor ses. Uyuyan uyanıyor. Hasta olan uyanıyor. Türk olmayan uyanıyor. Zaten artık isteyen telefondan alarm da kurar youtube'dan İstiklal Marşını da açıyor. Sizin kafa bu.
Arabalardan hoparlörler de kalksın.
Seçim arabaları da kalksın.
Egzoz da kalksın.
Ses telleri de kalksın.

Aga hadi her şeyi anlarım da seçim arabasını savunmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…