Çözüldü Rampage klavyenin modeli nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5330
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
  • Etiketler Etiketler
    klavye nedir
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5330

Deneyimli

İnternet kafede denk geldim. Çok güzel elim sanki bu klavyeye alışkın gibi.

Salıya kadar sürer mi bilmiyorum hocam ama bütçe çıkıyorsa elinizi çabuk tutun. Gasket mount 5pin hotswap ve lubed switchler silikon kaplama falan bu paraya çok zor. İndirim yarın olmayabilir.

Salıya kadar sürer mi bilmiyorum hocam ama bütçe çıkıyorsa elinizi çabuk tutun. Gasket Mount 5pin hotswap ve lubed Switch'ler silikon kaplama falan bu paraya çok zor. İndirim yarın olmayabilir.

Alabilmek için klavyenin üstüne kahve dökmeye değer gibi duruyor 200TL'ye almıştım. Markası bile yok

Pahalıymış ama yine de güzel klavye.

Tam istediğim fiyatta. Bedava gerçekten indirim salıya kadar sürermi hocam şu anki klavyem çok kötü maalesef. Ara sıra kopma yapıyor.

Hocam bu Temu'daki klavye ilginç şekilde kalitesinin yi olmasına rağmen 2 haftadır aynı fiyattan satılıyor. Bence salıya da sürebilir bittikçe stok getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…