Rampage Pace V987 alınabilir mi?

Bütçe
9.500 TL

ekremarda5

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. 4-5 gün sonra ikinci elden Maksimum 9.500TL'ye Rampage Pace V987 almayı düşünüyorum. İkinci elde 4.750 TL'ye Logitech Driving Force GT vardı ama o satıldı. 10.000 TL'ye Logitech G920 var ancak ilan resminde ve açıklamasında detaylı bilgi ve başka bir şey olmaması içimde bir şüphe uyandırdı. V987'de driver yerine mobil uygulama üzerinden ayar yapma mevzusu, 1080 derece ama çoğu oyunda 1080 derece desteği olmaması, bazı okuduğum forum mesajlarında direksiyon hakkında vitesinde sorunlar olduğu (vitesler arası geçmeme), direksiyonda sertlik gibi sorunlar var deniyor. Bütçem dediğim gibi 9.500 TL. Öneriniz nedir?

2026 yılına yakışır Direct Drive bir sete geçmenizi öneririm. Bütçeyi buraya zorlamaya çalışın. Olmuyorsa da biraz daha biriktirmeye bakın.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama maalesef bütçemi daha fazla zorlayamıyorum. Max 10.500'e çıkabilirim. G920 ile V987 arasında gidip geliyorum şuan. bu iki seçenek arasında hangisi beni en az uğraştırır?

G920 ama o da alınmaz. Hiç alma daha iyi.
Anladım hocam. Ama ben yine iki direksiyon setini de ilk önce gidip test edip iyice değerlendireyim, ona göre alıp almama konusunda karar vermem daha iyi olur bence. Arkadaşım G29 aldı, memnun kaldığını söylüyor ama 2.el de bulamadım G29.

Bu arada ben genelde ETS2 ve forza için kullanmayı düşünüyordum. Onu konuya belirtmeyi unuttum.

Ben sıfır olarak almıştım 987'yi, ama fiyatı bu zamankinden çok iyiydi. Ben memnunum ancak bu para verilir mi bilemiyorum. ETS2 ve Forza oynuyorum.
Hocam. pazarlık ile 10.500'den 9.000TL ye kadar düşürdüm ama hala kararsızım. deneyimlerinizi paylaşırmısınız? direksiyon sertliği konusunda bir şikayetiniz varmı? boşluk veya temassızlık gibi birşey yaşadınız mı?

Aynı cihaz G920 ile G29 zaten. Memnun kalabilirsiniz evet ama 3-5 üstüne çok ama çok daha iyi bir cihaz alabiliyorsunuz.

Rampage'nin o ürünleri fason bu arada. Alıp marka basıyor diye biliyorum. Garantiside sıkıntı. Bana kalırsa hiç alma ama illa alacaksanda Logitech bak.

Aynı cihaz G920 ile G29 zaten. Memnun kalabilirsiniz evet ama 3-5 üstüne çok ama çok daha iyi bir cihaz alabiliyorsunuz.
Anladım hocam. O Zaman ben bir şekilde bütçeyi 14-15 bandına çıkarmayı deneyeyim. Olmazsa bu iki direksiyonu da dediğim gibi gidip test edip, emin olup aralarında bir değerlendirme yapıp birisini alırım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…