Mesh Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 3 Beğeniler 58 27 Mart 2025 #1 Normalde bu markayı kullanmıyorum ama klavyenin tasarımını çok beğendim, kullanan var mı? Kullandığı Switch'ler kaliteli midir ve alınır mı? https://rampage.com.tr/products/ram...k-gaming-oyuncu-klavye-us-layout-beyaz-isikli Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Normalde bu markayı kullanmıyorum ama klavyenin tasarımını çok beğendim, kullanan var mı? Kullandığı Switch'ler kaliteli midir ve alınır mı? https://rampage.com.tr/products/ram...k-gaming-oyuncu-klavye-us-layout-beyaz-isikli
Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 Beğeniler 679 27 Mart 2025 #2 Model hakkında ve Switchleri hakkında hiçbir fikrim yok ancak denildiği gibi Rampage malzeme kalitesi olarak iyi bir marka değil.
Model hakkında ve Switchleri hakkında hiçbir fikrim yok ancak denildiği gibi Rampage malzeme kalitesi olarak iyi bir marka değil.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 27 Mart 2025 #3 Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim.
Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim.
KS KS Mesh Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 3 Beğeniler 58 27 Mart 2025 #4 Toby Fox dedi: Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Geeky GK61 almayı düşünüyorum kaliteli midir?
Toby Fox dedi: Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Switch bilgisine ulasamadim, inceleme videolari izledim orada da bahsedilmemiş. Kaliteli bir switch olmasa gerek. Bu bütçede AK680, Z11 gibi kaliteli switch kullanan klavyeler de var, onlara yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Geeky GK61 almayı düşünüyorum kaliteli midir?