Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba. Kulaklığım için kulaklık standı alacağım. Önceki konuda öneri istemiştim fakat bu sefer 2 şey arasında kaldım. Birisi rampage Tower T14 Beyaz Stand diğeri ise metal siyah sade bir stand. Klavyem, farem, masam vs. beyaz olduğu için Rampage'i almak geliyor fakat değer mi bilmiyorum. Siyah olanı alıp beyaza boyasam nasıl durur diye düşünüyorum. Öneriniz nedir?
Merhaba. Kulaklığım için kulaklık standı alacağım. Önceki konuda öneri istemiştim fakat bu sefer 2 şey arasında kaldım. Birisi rampage Tower T14 Beyaz Stand diğeri ise metal siyah sade bir stand. Klavyem, farem, masam vs. beyaz olduğu için Rampage'i almak geliyor fakat değer mi bilmiyorum. Siyah olanı alıp beyaza boyasam nasıl durur diye düşünüyorum. Öneriniz nedir?
@1247, hocamın attığı standı biliyorum, almayı düşünürseniz gayet iyidir. XRades olanın çok benzeri bende var, boya yaparsanız sökülebilir emin değilim. Ben de dahil Rampage kimse önermiyor ama kulaklık standı yani. Bütçe olarak yeterliyse ve illa beyaz olacaksa Rampage aşırı aşırı kötü değildir. Ancak plastik gibi duruyor, eğer plastikse XRades olanı veya benzeri olan metal bir markayı alın.