Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Selam. Evet bende önermiyorum ama tutupda G29'a verecek 10.000 TL gibi bir bütçem yok. 7.000 TL civarına bir set buldum, yani genellikle FS 22, ETS, Assetto vs. oynuyorum, beni idare etsin yeterli. Tecrübesi olan hocalarım varsa destek talebi yolluyorum artık. 3. 4. konu oldu. :D

Selam. Evet bende önermiyorum ama tutupda G29'a verecek 10.000 TL gibi bir bütçem yok. 7.000 TL civarına bir set buldum, yani genellikle FS 22, ETS, Assetto vs. oynuyorum, beni idare etsin yeterli. Tecrübesi olan hocalarım varsa destek talebi yolluyorum artık. 3. 4. konu oldu. :D
Şiddetle önermiyorum. PXN ve Rampage uzak durulması gereken firmalar.

Şiddetle önermiyorum. Pxn ve Rampage uzak durulması gereken firmalar.

Çöp sete 7.000 vereceğinize 3.000 daha biriktirip eli yüzü düzgün bir G29 alın en azından. O da olmuyorsa g27.

Son sözü bütçem söylüyor maalesef. G920 var bir tane 8500 TL gibi bir fiyatı var ama vitessiz pg ile alacağım vitesi sonradan uydurabilirsem en iyi ihtimalim o gibi.
Bir de rush RW900r set var V995'e çok benziyor kardeşlerdir muhtemelen.

10.000' e G29 buluyorsan bir saniye dusunmeden almalisin. Ayrica G29'a 10K'yi cok gorup Rampage gibi cope 7K vermek parayi sokaga atmaktir. Parayi sokaga atmak bile daha mantikli, cunku bulanin isine yarar en azindan.

10.000'e G29 buluyorsan bir saniye dusunmeden almalisin. Ayrica G29'a 10K'yi cok gorup Rampage gibi cope 7K vermek parayi sokaga atmaktir. Parayi sokaga atmak bile daha mantikli, cunku bulanin isine yarar en azindan.

10k yı deneyeceğim hocam G920'nin 29'dan farkı var mıdır? Abisi gibi duruyor ama pg ile buldum bir tane.