F fortunee 67 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.861 Çözümler 5 Beğeniler 1.149 4 Haziran 2026 #11 Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
TANTUNICIK 6 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.449 Beğeniler 817 4 Haziran 2026 #12 Yeni hesap açtığımız takdirde fiyatı iyi alınacak mal.
23783 33 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.121 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.464 4 Haziran 2026 #13 fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
Vâveylâ 67 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.813 Çözümler 20 Beğeniler 1.204 Yer RedoxOS 4 Haziran 2026 #14 fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
F fortunee 67 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.861 Çözümler 5 Beğeniler 1.149 4 Haziran 2026 #15 23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.
23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.