fortunee 126 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.688 4 Haziran 2026 #11 Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
TANTUNICIK Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.477 Beğeniler 826 4 Haziran 2026 #12 Yeni hesap açtığımız takdirde fiyatı iyi alınacak mal.
2 23783 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.175 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.491 4 Haziran 2026 #13 fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
Vâveylâ 125 Üstün Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.925 Çözümler 21 Beğeniler 1.278 Yer RedoxOS 4 Haziran 2026 #14 fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
fortunee 126 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.688 4 Haziran 2026 #15 23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.
23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.