F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.366 Çözümler 3 Beğeniler 814 Perşembe 10:46 #11 Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
Vâveylâ dedi: Başka bir model yazmadım zaten? Genişletmek için tıkla... "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini.
TANTUNICIK Becerikli Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 587 Beğeniler 262 Perşembe 10:53 #12 Yeni hesap açtığımız takdirde fiyatı iyi alınacak mal.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.118 Perşembe 15:51 #13 fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
fortunee dedi: Wing'in 35gr olması çok üst düzey bir olay bence. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.314 Çözümler 15 Beğeniler 843 Yer CachyOS Perşembe 16:26 #14 fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
fortunee dedi: "Sırf Rampage yazıyor diye almaktan vazgeçmiştim, hâlâ da orijinalini bekliyorum." bu mesajını tam anlayamadım onu sordum ne anlatmak istediğini. Genişletmek için tıkla... Marka Rampage diye almaktan vazgeçtim.
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.366 Çözümler 3 Beğeniler 814 Perşembe 18:04 #15 23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.
23783 dedi: Kişiden kişiye göre değişir ya. Ben Wing kullandım cidden aşırı hafif ama ben o kadar hafif fare çok sevmiyorum. Benim ağırlık sınırım 45-50 gram. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle katılıyorum. Deneyimlerime göre orta-ağır farelerle FPS oyunlarında daha iyi performans alıyorum. Fortnite, Apex gibi oyunlarda çok hafif fareler çok iyi performans verdi.