Rampage Zenith Pro 4K vs ATK Dragonfly A9 Plus

wallywestr

Uzman
Çoğunlukla palm tutuşla kullanıyorum ama nadiren claw tuttuğum da oluyor. Hangisi daha mantıklı? A9 Plus alacaktım ama indirime girmiş deniyor. 200-300 TL çıkıp Zenith pro almak daha mı mantıklı olur? A9 Plus 800 mAh pile sahipken Zenith pro 250 mAh gözüküyor. Pil konusunda ne kadar problem yaratır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam olabildiğince ucuza çözmeye çalışan biri olarak sizce Aula SC680 alsam nasıl bir tecrübe yaşarım?
Zenith Pro pazarama'da kuponla 1779 TL ye geliyor. Bu bütçede Nordic MCU lu bir mouse bulmak imkansız. Kesinlikle Zenith Pro alın, açtığım konuya bakın.

Zenith Pro pazarama'da kuponla 1779 TL ye geliyor. Bu bütçede Nordic MCU lu bir mouse bulmak imkansız. Kesinlikle Zenith Pro alın, açtığım konuya bakın.
A5 Pro ve Zenith pro arasında ne tercih ederdiniz? Ve konu linkia atarsanız sevinirim. Ayrıca kupon ismi nedir?

A9 ultrayi nerden soylediniz ordan soylemiyim
Wraith’ten aldım ama sorunun onlardan kaynaklandığını düşünmüyorum dümdüz Atk’nın kalite kontrol sorunuydu sanırım çünkü dünya üzerinde herhalde yaşayan tek insan bendim. O kadar araştırdım başka kimseyi göremedim. Wraith’te ürünün sorunlu olduğunu hemen kabul edip iade/değişim hakkı verdi beni mağdur etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…