Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese selam,

Bazı forumlarda görüyordum, öneri konusunu açmak istedim. Almış olduğunuz ranka göre kendi nickinizi özelleştirebilirsiniz, yani rengini değiştirebilirsiniz. Tabii bunun belli şartları olacak.

Mesela şartlarda ilk 3 aylık üyelik veya 6 aylık üyelik veya 300 veya 500 mesajdan sonra ya da 1000 mesajdan sonra bu özellik kullanıcıya sunulabilir. Mesela ben bir forumda karşıma çıktı, çok da hoşuma gitti açıkçası dedim: "Bizim forumda neden olmasın?" Tabii sizin hoşunuza gider mi bilemem.

Bu dediğim şey, kullanıcı gruplarına göre yapılabilir. Çeşitli olarak nick özelleştirmesi, gökkuşağı gibi çeşitli özellikler olursa bence daha iyi olur.

Artı -8 Eksi
Herkese selam,

Bazı forumlarda görüyordum, öneri konusunu açmak istedim, almış olduğunuz ranka göre kendi nickinizi özelleştirebilirsiniz, yani rengini değiştirebilirsiniz. Tabii bunun belli şartları olacak.

Mesela şartlarda ilk 3 aylık üyelik veya 6 aylık üyelik veya 300 veya 500 mesajdan sonra ya da 1000 mesajdan sonra bu özellik kullanıcıya sunulabilir. Mesela ben bir forumda karşıma çıktı, çok da hoşuma gitti açıkçası dedim: "Bizim forumda neden olmasın?" Tabii sizin hoşunuza gider mi bilemem.

Bu dediğim şey, kullanıcı gruplarına göre yapılabilir. Çeşitli olarak nick özelleştirmesi, gökkuşağı gibi çeşitli özellikler olursa bence daha iyi olur.
Bu dediğiniz şey böyle cafcaflı, yanarlı dönerliyse gerek yok. Yani moderatörlerin rank rozetleri bile gözümü alıyor bazen. Ha böyle küçük rozetçik olur emoji olur renk değiştirme olur o belki olabilir. Ama ranka göre değilde parayla satılır çok büyük ihtimalle (ki bu forumda pay to unlock pek göremedim).

2000'li yılların başlarındaki forumlarda mareşal gibi gezen kullanıcılarda gördüğümüz garip garip animasyonları falan mı diyorsunuz? Bazen bazı şeylerin hiç olmaması, olmasından daha iyidir; naçizane düşüncem ise bu tip şeylerin fazla acemi işi izlenim vermesidir. Eski warez forumları bile sadeliğe kayıyor, öyle düşünün.

Bu dediğiniz şey böyle cafcaflı, yanarlı dönerliyse gerek yok. Yani moderatörlerin rank rozetleri bile gözümü alıyor bazen. Ha böyle küçük rozetçik olur emoji olur renk değiştirme olur o belki olabilir. Ama ranka göre değil de parayla satılır çok büyük ihtimalle (ki bu forumda pay to unlock pek göremedim).

Yanarlı dönerli çok janjanlı bir şey değil, bununla alakalı birçok BBcode paylaşılmış aslında. Bir tane vardı, gerçi paylaşsam örnek olarak arka planda denenebilir mi bilemedim. XenForo'nun Türkçe sitesinde sağ tarafta ki kullanıcı nicklerinine bakılırsa; ne demek istediğim anlaşılır aslında. Yani şöyle tabii ki; bahsettiğim şartlara göre kullanıcı gruplarına göre tek renk seçeneği olabilir.

Yani mesela 500 mesaja ulaşanlar sarı renk; 1.000 mesaja ulaşılırsa turuncu renk; 5.000 mesaja ulaşılırsa mavi renk gibi.

@Barış neder bilemiyorum.

16 (1).webp